Perfect! Üye minnooş yanmışın sen atayla iddaalaşılırmı ya Ata rütbelerini geri al er olsun Sanada yemek ısmarlasın rakı balık falan --------------- Ekleme --------------- aziz benim o gzli
minnooş yanmışın sen atayla iddaalaşılırmı ya Ata rütbelerini geri al er olsun Sanada yemek ısmarlasın rakı balık falan --------------- Ekleme --------------- aziz benim o gzli
minoo Üye Aziz™;2526010' Alıntı: Ata Pınar'ı yanına asistan yada stajyer falan olarak al.. Genişletmek için tıkla ... ben ne anlarım ki O'nun yaptığı işten
Aziz™;2526010' Alıntı: Ata Pınar'ı yanına asistan yada stajyer falan olarak al.. Genişletmek için tıkla ... ben ne anlarım ki O'nun yaptığı işten
minoo Üye halil09' Alıntı: işkence nerdn geldi ıddaa bu Genişletmek için tıkla ... bu ne demek anlayamadım
minoo Üye Samsunspor' Alıntı: yahu ne yapmışsınız aLemsiniz haa Bande hiyç yazhım hetası yepmam Genişletmek için tıkla ... abi dalga geçme ya oo Allah için hiç yapmazsın ben şahidim
Samsunspor' Alıntı: yahu ne yapmışsınız aLemsiniz haa Bande hiyç yazhım hetası yepmam Genişletmek için tıkla ... abi dalga geçme ya oo Allah için hiç yapmazsın ben şahidim
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi TuRkiShCowboy' Alıntı: Ayıpsn abla Az mi rezil ettik Genişletmek için tıkla ... Kimi beni mi?.. Ne zaman gördün la o rüyayı? minoo' Alıntı: oh oh benim konu kaynadı Genişletmek için tıkla ... Sana öyle geliyor Fikirler geliyor, fikirler... Peri Kızı' Alıntı: sen nerden biliyorsun bebem yaa Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum artık minoo' Alıntı: ayy dokunmayın Ata'ma ya Genişletmek için tıkla ... Yanmak isteyene engel olunmazmış, bırak dokunsun dokunmak isteyen Aziz™;2525895' Alıntı: söyleyenin sonunu hazırlamasıda lazım daha cenaze işlemleri kefeni ayrı kefen parası ayrı daha mezar açılacak ohooo bir sürü iş.. Genişletmek için tıkla ... Değil mi değil mi Uğraşılır mı bu kadar şeyle... halil09' Alıntı: minnooş yanmışın sen atayla iddaalaşılırmı ya Ata rütbelerini geri al er olsun Sanada yemek ısmarlasın rakı balık falan minoo' Alıntı: yaa daha yeni yarbay oldum almayın rütbemi tamam rakı balık olur vallaha Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Rütbe kalsın, çok uğraştı... Fakat rakı balık fena fikir değil Aziz™;2526010' Alıntı: Ata Pınar'ı yanına asistan yada stajyer falan olarak al.. Genişletmek için tıkla ... Hapse girerim be Benim meslekte yaptığım hatanın bedeli çok ağır minoo' Alıntı: ben ne anlarım ki O'nun yaptığı işten Genişletmek için tıkla ... Çay getirebilirsin Mehmet' Alıntı: 1 haftalık tatil iste Genişletmek için tıkla ... Onu o şekilde istersek bunların evinin bodrum katında geçer bizim yıllık izin Nereye isteyeyim?..
TuRkiShCowboy' Alıntı: Ayıpsn abla Az mi rezil ettik Genişletmek için tıkla ... Kimi beni mi?.. Ne zaman gördün la o rüyayı? minoo' Alıntı: oh oh benim konu kaynadı Genişletmek için tıkla ... Sana öyle geliyor Fikirler geliyor, fikirler... Peri Kızı' Alıntı: sen nerden biliyorsun bebem yaa Genişletmek için tıkla ... Bilemiyorum artık minoo' Alıntı: ayy dokunmayın Ata'ma ya Genişletmek için tıkla ... Yanmak isteyene engel olunmazmış, bırak dokunsun dokunmak isteyen Aziz™;2525895' Alıntı: söyleyenin sonunu hazırlamasıda lazım daha cenaze işlemleri kefeni ayrı kefen parası ayrı daha mezar açılacak ohooo bir sürü iş.. Genişletmek için tıkla ... Değil mi değil mi Uğraşılır mı bu kadar şeyle... halil09' Alıntı: minnooş yanmışın sen atayla iddaalaşılırmı ya Ata rütbelerini geri al er olsun Sanada yemek ısmarlasın rakı balık falan minoo' Alıntı: yaa daha yeni yarbay oldum almayın rütbemi tamam rakı balık olur vallaha Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Rütbe kalsın, çok uğraştı... Fakat rakı balık fena fikir değil Aziz™;2526010' Alıntı: Ata Pınar'ı yanına asistan yada stajyer falan olarak al.. Genişletmek için tıkla ... Hapse girerim be Benim meslekte yaptığım hatanın bedeli çok ağır minoo' Alıntı: ben ne anlarım ki O'nun yaptığı işten Genişletmek için tıkla ... Çay getirebilirsin Mehmet' Alıntı: 1 haftalık tatil iste Genişletmek için tıkla ... Onu o şekilde istersek bunların evinin bodrum katında geçer bizim yıllık izin Nereye isteyeyim?..
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi Samsunspor' Alıntı: Bande hiyç yazhım hetası yepmam Genişletmek için tıkla ... İddiaya var mısın? Var mısın yok musun
Samsunspor' Alıntı: Bande hiyç yazhım hetası yepmam Genişletmek için tıkla ... İddiaya var mısın? Var mısın yok musun
minoo Üye ne yani çaycı mı olacağım tamam rakı balık olur --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: İddiaya var mısın? Var mısın yok musun Genişletmek için tıkla ... yok yok müsade etmem buna hayııırr Güven Abim harcama kendini
ne yani çaycı mı olacağım tamam rakı balık olur --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: İddiaya var mısın? Var mısın yok musun Genişletmek için tıkla ... yok yok müsade etmem buna hayııırr Güven Abim harcama kendini