Revengeful
Emekli Yönetici
lavlara kadar in
Vaaaay helal olsun abi beBen bikere bile elmas bulamadım Ama çok fazla altın bulmuştum bi kere maden keşfettim.
Abi serverda şehir var o şehri 2 gün sonra açıcaz istersen survivalde takılabilirsin
aynenYine düştü server
lavlara kadar inSadece oralarda var. Altın görürsen zaten oralarda elmasda vardır. Ortak yerleri var çünkü. Kömürlerin olduğu yerleri kaz lavların orda.
O değilde bizim evin orda creeper patlayıp duruyorOnun sayesinde olta, fırın, yün sahibi oldum uğraşmadan
- - - Eklendi - - -
İsmail bu arada bana yaptığın evdeki fırını kullanma iznim yok.
abi yarın gelince düzeltçem sözYa ölüp durmasam ve eşyalarımı kaybetmesem daha iyi olacaktaCanım azken örümcekten çıkan şeyi yedim ve zehirlenip öldüm
- - - Eklendi - - -
Ya hani sizin yaptığınız yerlerde blok kıramıyoruz ya aynı o şekilde bunu ne kırıp kendiminkini koyaibliyorum nede kullanabiliyorum
Sandiga koy esyalarini ?Tamam acelesi yok zatenÖlüp durduğum için(hayvan yok etrafta bu yüzden et bulmak zor) gelişemiyorum
İşime yarayanlar doğal olarak yanimda oluyor
Sandiga koy esyalarini ?
AynenServer gitti
Etkinlik yapıyodu admin elmas attı 64 tane 55 tanesini aldım
İşime yarayanlar doğal olarak yanimda oluyorŞimdi kılıç, kazma ve zırh set tamamen elmas
Niye kullanmıyorsun
Etkinlik yapıyodu admin elmas attı 64 tane 55 tanesini aldım
Harcanmasınlar diye envanterde tutuyordum
Niye kullanmıyorsun
Bizim madende lavlarla macera yaşadıkBizim madendemi yasionuz gencler baska eve ciktiysaniz gonul koyarim
alpaylami yasadiniz o maceralari
Bizim madende lavlarla macera yaşadıkTünel kazmaya devam ediyorduk meğerse arkadamızdan lav geliyormuş Daracık tünelde can verecektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?