Minecraft Vps Server Kapatıldı......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici

Vaaaay helal olsun abi be Ben bikere bile elmas bulamadım Ama çok fazla altın bulmuştum bi kere maden keşfettim.
Abi serverda şehir var o şehri 2 gün sonra açıcaz istersen survivalde takılabilirsin
lavlara kadar in Sadece oralarda var. Altın görürsen zaten oralarda elmasda vardır. Ortak yerleri var çünkü. Kömürlerin olduğu yerleri kaz lavların orda.

Otroligt

Üye
2 adam kömür madeni bulmuş indim 10 tane toplayım torch yaptım

Revengeful

Emekli Yönetici
O değilde bizim evin orda creeper patlayıp duruyor Onun sayesinde olta, fırın, yün sahibi oldum uğraşmadan

- - - Eklendi - - -

İsmail bu arada bana yaptığın evdeki fırını kullanma iznim yok.

Tepkiler: HacKLess
    Konu Sahibi
O değilde bizim evin orda creeper patlayıp duruyor Onun sayesinde olta, fırın, yün sahibi oldum uğraşmadan

- - - Eklendi - - -

İsmail bu arada bana yaptığın evdeki fırını kullanma iznim yok.

Anlamadım bu izin olayını yaw. Gelince düzeltirim mert abi. Ama oyun sardı dimi gencçler itiraf edin

Revengeful

Emekli Yönetici
Ya ölüp durmasam ve eşyalarımı kaybetmesem daha iyi olacakta Canım azken örümcekten çıkan şeyi yedim ve zehirlenip öldüm

- - - Eklendi - - -

Ya hani sizin yaptığınız yerlerde blok kıramıyoruz ya aynı o şekilde bunu ne kırıp kendiminkini koyaibliyorum nede kullanabiliyorum

Konu Sahibi
abi yarın gelince düzeltçem söz

Revengeful

Emekli Yönetici
Tamam acelesi yok zaten Ölüp durduğum için(hayvan yok etrafta bu yüzden et bulmak zor) gelişemiyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Halkın arasına kılık değiştirip karışan padişahlar gibi adam zengin
o mekanının tabanı tehlikeli ya. Su var çünkü.

Otroligt

Üye
Birşey olmaz ya düzeltirim ben orayı

Konu Sahibi
Bizim madendemi yasionuz gencler baska eve ciktiysaniz gonul koyarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...