UpOneTR Üye memeto9898' Alıntı: XT910 RazR'mı ? O Benim Bütçeyi Biraz Aşıyor Ama Bi Bakarım Sağol Genişletmek için tıkla ... benim atrixi 450ye brakırm kılcal çizil bile yok xt910 alcam
memeto9898' Alıntı: XT910 RazR'mı ? O Benim Bütçeyi Biraz Aşıyor Ama Bi Bakarım Sağol Genişletmek için tıkla ... benim atrixi 450ye brakırm kılcal çizil bile yok xt910 alcam
memeto9898 Üye İlyas' Alıntı: benim atrixi 450ye brakırm kılcal çizil bile yok xt910 alcam Genişletmek için tıkla ... Yok Biraz Araştırma Yaptım 1-2 Ay Para Biriktirip Telefonumu Satıp XT910 Alacağım Peki Birde Razr İ Varmış İntel Atom İşlemcili O İyi Birşeymi ?
İlyas' Alıntı: benim atrixi 450ye brakırm kılcal çizil bile yok xt910 alcam Genişletmek için tıkla ... Yok Biraz Araştırma Yaptım 1-2 Ay Para Biriktirip Telefonumu Satıp XT910 Alacağım Peki Birde Razr İ Varmış İntel Atom İşlemcili O İyi Birşeymi ?
UpOneTR Üye memeto9898' Alıntı: Yok Biraz Araştırma Yaptım 1-2 Ay Para Biriktirip Telefonumu Satıp XT910 Alacağım Peki Birde Razr İ Varmış İntel Atom İşlemcili O İyi Birşeymi ? Genişletmek için tıkla ... türkiyede yokki
memeto9898' Alıntı: Yok Biraz Araştırma Yaptım 1-2 Ay Para Biriktirip Telefonumu Satıp XT910 Alacağım Peki Birde Razr İ Varmış İntel Atom İşlemcili O İyi Birşeymi ? Genişletmek için tıkla ... türkiyede yokki
UpOneTR Üye memeto9898' Alıntı: Pekala Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... inşallah yeni bi motorola gelir türkiyeye
memeto9898' Alıntı: Pekala Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... inşallah yeni bi motorola gelir türkiyeye
mürteza16 Üye smh60' Alıntı: Teşekkürler bu oyunun hastasıyım - - - Eklendi - - - Bu linkler hep telden sorun çıkardı buyrun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sağolun Hocam
smh60' Alıntı: Teşekkürler bu oyunun hastasıyım - - - Eklendi - - - Bu linkler hep telden sorun çıkardı buyrun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sağolun Hocam