duhust1 Üye Ben once creative aciyom cok iyi bi ev yapiyom sonra pocket inv editor ile survivala geciyom normal oynamaya basliyorum. Cok zevkli oluyo
Ben once creative aciyom cok iyi bi ev yapiyom sonra pocket inv editor ile survivala geciyom normal oynamaya basliyorum. Cok zevkli oluyo
duhust1 Üye AnıL-D' Alıntı: nasil oluyor o Genişletmek için tıkla ... Pocket inv editor ile yapiyorum
duhust1 Üye Ya once ben creative acip guzel bir ev yapiyorum icini falan cok guzel yapiyorum evin sonra pocket inv editore giriyorum sonra orda seciyorsun oynadigin yeri (Örnek My World) edit world info diyorsun creative yaziyor onu survivala ceviriyorsun .d
Ya once ben creative acip guzel bir ev yapiyorum icini falan cok guzel yapiyorum evin sonra pocket inv editore giriyorum sonra orda seciyorsun oynadigin yeri (Örnek My World) edit world info diyorsun creative yaziyor onu survivala ceviriyorsun .d
duhust1 Üye mürteza16' Alıntı: Lütfen konu dışı konuşmayalım. Genişletmek için tıkla ... Tamam. Uyariniz icin teşekkürler
mürteza16' Alıntı: Lütfen konu dışı konuşmayalım. Genişletmek için tıkla ... Tamam. Uyariniz icin teşekkürler
alisait07 Üye OhMyDrogba' Alıntı: Ben Loginden giris yapamiyorum hata veriyor? Genişletmek için tıkla ... bendede oluyor
OhMyDrogba' Alıntı: Ben Loginden giris yapamiyorum hata veriyor? Genişletmek için tıkla ... bendede oluyor
Jokerxdd Üye Ben yaptım kardeşim benim ama bi sorun benim sürüm 0.7.5 sg.lbsg.net girdim oynucam unable to connected diyor yardım edin !!
Ben yaptım kardeşim benim ama bi sorun benim sürüm 0.7.5 sg.lbsg.net girdim oynucam unable to connected diyor yardım edin !!
duhust1 Üye 0.8.1 versıyonunda oynuyorum. Unable to connected world dediginde galıba server kapali oluyor
guronurcan Üye Minecraft Pocket Edition Serverler Bendede bu hata var OhMyDrogba' Alıntı: Ben Loginden giris yapamiyorum hata veriyor? Genişletmek için tıkla ... Bu hayati cozermisiniz acil.ne yapmam lazim.
Minecraft Pocket Edition Serverler Bendede bu hata var OhMyDrogba' Alıntı: Ben Loginden giris yapamiyorum hata veriyor? Genişletmek için tıkla ... Bu hayati cozermisiniz acil.ne yapmam lazim.
GreaTH Üye guronurcan' Alıntı: Minecraft Pocket Edition Serverler Bendede bu hata var Bu hayati cozermisiniz acil.ne yapmam lazim. Genişletmek için tıkla ... O Hata Degil Üyelikleri Durdurmuslar..
guronurcan' Alıntı: Minecraft Pocket Edition Serverler Bendede bu hata var Bu hayati cozermisiniz acil.ne yapmam lazim. Genişletmek için tıkla ... O Hata Degil Üyelikleri Durdurmuslar..
mürteza16 Üye Konu Sahibi habbuj' Alıntı: Teşekkürler MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ...
habbuj' Alıntı: Teşekkürler MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. Genişletmek için tıkla ...