Enrichment Chamber Üye Konu Sahibi zassaz898' Alıntı: sağol cok teşekkür ederim eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Önemli değil. Hele bir yeni sürüm çıksın, her şey çok daha güzel olacak.
zassaz898' Alıntı: sağol cok teşekkür ederim eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Önemli değil. Hele bir yeni sürüm çıksın, her şey çok daha güzel olacak.
zassaz898 Üye Bide bişey sorucam bu mobil versiyonda kayık falan yapamıyoruz demi tnt de patlatamıyoruz
Enrichment Chamber Üye Konu Sahibi zassaz898' Alıntı: Bide bişey sorucam bu mobil versiyonda kayık falan yapamıyoruz demi tnt de patlatamıyoruz Genişletmek için tıkla ... Evet kayık yapılamıyor ama TNT'yi çakmak ile patlatabilirsin.
zassaz898' Alıntı: Bide bişey sorucam bu mobil versiyonda kayık falan yapamıyoruz demi tnt de patlatamıyoruz Genişletmek için tıkla ... Evet kayık yapılamıyor ama TNT'yi çakmak ile patlatabilirsin.
Enrichment Chamber Üye Konu Sahibi zassaz898' Alıntı: çakmak varmı ben göremedim Genişletmek için tıkla ... Cretive'de yok ama survivalda demir ve çakmaktaşını birleştirirsen oluyor.
zassaz898' Alıntı: çakmak varmı ben göremedim Genişletmek için tıkla ... Cretive'de yok ama survivalda demir ve çakmaktaşını birleştirirsen oluyor.
Enrichment Chamber Üye Konu Sahibi genteen' Alıntı: Teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... Önemli değil.
emrecanzincir Üye kardeşim ellerine sağlk allah kolaylık versin.. (valla nasıl olcagını bi kere görsem bende yardım ederim)
kardeşim ellerine sağlk allah kolaylık versin.. (valla nasıl olcagını bi kere görsem bende yardım ederim)
Enrichment Chamber Üye Konu Sahibi MegaPixeL' Alıntı: kardeşim ellerine sağlk allah kolaylık versin.. (valla nasıl olcagını bi kere görsem bende yardım ederim) Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim
MegaPixeL' Alıntı: kardeşim ellerine sağlk allah kolaylık versin.. (valla nasıl olcagını bi kere görsem bende yardım ederim) Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim
Grand63 Üye Tşekkürler eline saglık - - - Eklendi - - - bu arada balta ok fln yapabiliyormuyuz sur. Modda
Enrichment Chamber Üye Konu Sahibi Grand63' Alıntı: Tşekkürler eline saglık - - - Eklendi - - - bu arada balta ok fln yapabiliyormuyuz sur. Modda Genişletmek için tıkla ... Evet yapabiliyoruz. - - - Eklendi - - - brksnr' Alıntı: Elinize sağlık teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
Grand63' Alıntı: Tşekkürler eline saglık - - - Eklendi - - - bu arada balta ok fln yapabiliyormuyuz sur. Modda Genişletmek için tıkla ... Evet yapabiliyoruz. - - - Eklendi - - - brksnr' Alıntı: Elinize sağlık teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.
Enrichment Chamber Üye Konu Sahibi semo60' Alıntı: Yeni versiyon tam olarak ne zaman Genişletmek için tıkla ... Tam bir tarih verilmedi ama Mayıs'ın sonlarına doğru çıkabilir diyorlar. Çıkmazsa da Haziran'ın başında kesin çıkacakmış.
semo60' Alıntı: Yeni versiyon tam olarak ne zaman Genişletmek için tıkla ... Tam bir tarih verilmedi ama Mayıs'ın sonlarına doğru çıkabilir diyorlar. Çıkmazsa da Haziran'ın başında kesin çıkacakmış.
Enrichment Chamber Üye Konu Sahibi Grand63' Alıntı: sur. modda kılıç nereden yapılıyor ya da kazma? Genişletmek için tıkla ... 1 çubuk ve 2 taş kullanarak taş kılıç yapabilirsin. Taş yerine demir kullanırsan demir kılıç olur. Kazma da 2 çubuk ve 3 taş(demir, elmas, altın, tahta)'tan yapılıyor.
Grand63' Alıntı: sur. modda kılıç nereden yapılıyor ya da kazma? Genişletmek için tıkla ... 1 çubuk ve 2 taş kullanarak taş kılıç yapabilirsin. Taş yerine demir kullanırsan demir kılıç olur. Kazma da 2 çubuk ve 3 taş(demir, elmas, altın, tahta)'tan yapılıyor.