Minecraft PE 0.7.2 Mod'lu Ve Texture Pack'li! Büyük Güncelleme 3 Multiplayer!!!

En ssoneklediklerin herseyden indirdim sorunlu dedi dierleri calisiyo dolphin opera chrome normal de denedim s3

- - - Eklendi - - -

En sson eklediklerin herseyden indirdim sorunlu dedi dierleri calisiyo dolphin opera chrome normal de denedim s3

- - - Eklendi - - -

En sson eklediklerin herseyden indirdim sorunlu dedi dierleri calisiyo dolphin opera chrome normal de denedim s3

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi

Hangileri tam olarak söyleyin güncelliyorum.

Mücteba

Üye
Arkiler buyrun guncel minecraft konusu. http://www.maxicep.com/android-oyun/minecraft-pe-0-7-3-apk-yeni-surum-830849-yeni-mesaj.html. konu sahibi akilibildik

En güncel versiyonu 0.7.3 dür isterseniz konuma bakıp bir teşekkür etmeniz fena olmaz yani

En güncel versiyonu 0.7.3 dür isterseniz konuma bakıp bir teşekkür etmeniz fena olmaz yani

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
0.7.3 için konu güncellenecektir. Modlu ve Texture'lı 0.7.3 en fazla 1 haftaya burada :3

Tepkiler: omer1233_ ve rtaymus07
multiplayerde aynı internet olması gerekmi yoksa herkezinkimi görünüyo bide son soru creativede multiplayer olurmu?

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
multiplayerde aynı internet olması gerekmi yoksa herkezinkimi görünüyo bide son soru creativede multiplayer olurmu?

Dünyanın heryerine bağlanılabiliyor. Server Creative ise girdiğinizde kullanabilirsiniz...

- - - Eklendi - - -

Dünyanın heryerine bağlanılabiliyor. Server Creative ise girdiğinizde kullanabilirsiniz...

7.3 ne zaman gelcek? birde söyle mir mod olabilirmi büyük olsun minecrafttaki eşyalar filan herşey aynı olsun sadece ölünce itemler gitmesin

yavuz14

Üye
S3 mini de oynuyorum minecraft en yüksek grafik ayarlarıyla hiç bir kasma yok cihazda

doquqan5

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini de oynuyorum minecraft en yüksek grafik ayarlarıyla hiç bir kasma yok cihazda

Zaten hiçbir cihazda kasma yok. Tek problem 124x paketler. Bu paketler 4 çekirdek ve üstunde bile problemler yaratıyor. Minecraft bir APK oyunun değil, bir java oyununun APK uyarlaması...

Soartex çok şekil olmuş ellerine sağlık

brksnr

Üye
Hocam ne diyeyim ki harikasiniz peki size bir sorum olacak simdi bu mobile minecraftin mapi inanilmaz kucuk o mapi buyuten ozel bir mod var mi acaba simdiden cevap icin tesekkurler