007wolverine
Üye
-
Konu Sahibi
-
Spawner kullanilamiyor bu sürümde onu da ekledim .yakinda yüklerim.
bende işde türkçeyi bitirdim birazdan paylaşıcam yarında mod yapmaya çalışmaya başlıcamSpawner kullanilamiyor bu sürümde onu da ekledim .yakinda yüklerim.
Blocklauncher'ın son sürüm linkini atar mısın?
Bende tam bilmiyorum ,öğreniyorum ama kaynak kodlar ,metotlar flan var.bende işde türkçeyi bitirdim birazdan paylaşıcam yarında mod yapmaya çalışmaya başlıcamama tam bilmiyorum bütün kodları siz biliyorsanız öğretirmisiniz hocam
hocam öğrendiğiniz kaynak türkçe miBende tam bilmiyorum ,öğreniyorum ama kaynak kodlar ,metotlar flan var.
Maalesef değil.hocam öğrendiğiniz kaynak türkçe mi
hayır az biraz html biliyorum sadece bi ara c++ a heves etmişdim de pc yokdu ozaman az bi bilgi vardı ozaman onu da unuttumMaalesef değil.
Herhangi bir programlama bilginiz var mi temel seviyede olsa bile yeter.
Maalesef değil.
Herhangi bir programlama bilginiz var mi temel seviyede olsa bile yeter.
Sunu incelebilirsiniz.bazi metotlar kullanilmiyor yada bundan daha fazla metot olabilir.Biraz eski bir kaynak .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evethayır az biraz html biliyorum sadece bi ara c++ a heves etmişdim de pc yokdu ozaman az bi bilgi vardı ozaman onu da unuttumbunlar sanırım javascript le yazılıyor öyle değilmi hocam onuda pek biliyorum ama örneğin şu şekilde değilmi crafting kodu
başda bi recipe felan bi şey vardı onu yazıyoruz sonra
111
121
111
yapıp 1i ve 2i yi tanıtıyoruz bu tarz basit koflar değilmi
Evethayır az biraz html biliyorum sadece bi ara c++ a heves etmişdim de pc yokdu ozaman az bi bilgi vardı ozaman onu da unuttumbunlar sanırım javascript le yazılıyor öyle değilmi hocam onuda pek biliyorum ama örneğin şu şekilde değilmi crafting kodu
111
121
111
hayır az biraz html biliyorum sadece bi ara c++ a heves etmişdim de pc yokdu ozaman az bi bilgi vardı ozaman onu da unuttumbunlar sanırım javascript le yazılıyor öyle değilmi hocam onuda pek biliyorum ama örneğin şu şekilde değilmi crafting kodu
111
121
111
çevirtirizEvet
Item.addShapedRecipe()
Metotu dediğin .bu kaynakta birçok konuda bilgi mevcut .Ama Maalesef İngilizce.
Evet
Item.addShapedRecipe()
Metotu dediğin .bu kaynakta birçok konuda bilgi mevcut .Ama Maalesef İngilizce.
Güncel link eklendi
Mcpe için mod yapiyorum.Ne modu?
İnşaat edici.Onu biliyorum.Mod ne hakkında?
şu kodları tam kavrayamadım senin attığın anlatımları da çevirttir dim ama yok tam girmiyor kafama eğer basit birşery se yardım ederim benİnşaat edici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?