filmi sanırım geçen hafta seyrettim, seyredilebilir bir film ama öyle aldığı puanı dolduran bir film olduğunu düşünmüyorum. yapay zeka ile ile alakalı olduğundan cortano yada siri nin akla gelmesi doğal, ama zaten özellikle son dönemde yapay zeka pek çok filmde yada takip ediyorsanız yabancı dizide fazlasıyla işleniyor. YZ ile ilgili şimdiye kadar izlediğim en iyi film spilberg in Aİ filmiydi izlemeyeniniz varsa mutlaka tavsiye ederim, sonrada will simith in oynadığı i robot aklımda kalan. bu tarz filmlerde filmin can alıcı bir noktası olursa akılda kalıcılığı daha sağlam oluyor, Aİ de gözlerim çok fazla dolmuştu (snırım o zaman üni deydim) içimde çocuk sevgisi alev almıştı
hızlı ve öfkeli ye gelirsek sanırım 1. yi seyrettim ama 2,3,4,5,6,7 yi seyretmedim, yani sürekli birbirini kovalayan arabaları seyretmek anlamsız geliyor bana, filmin içinde çok az bilinmeyen var, senoryosu gayet basit, lüks arabalar, kaslı artist erkekler, güp güsel kızlar, ortada bir soygın vb bir olay ve sonuçta filmin büyük kısmı arabaların birbirini kovalaması ile geçer, tabi araya birkaç yere sevişme sahnesini de serpiştirseniz alın size bir senaryo.