tupyupp Üye Telefonu ilk aldığımda vardı bu program yüklemiştim ve sms atarken erteleme sorunu olmuştu sms atıyordum ve sürekli erteliyordu cfwden sonra kurmadım bunu sorun yok. Kullananlar bilgi verebilir mi sms erteleme sorunu var mi
Telefonu ilk aldığımda vardı bu program yüklemiştim ve sms atarken erteleme sorunu olmuştu sms atıyordum ve sürekli erteliyordu cfwden sonra kurmadım bunu sorun yok. Kullananlar bilgi verebilir mi sms erteleme sorunu var mi
0343434 Üye Link ölmüş ve o kadar uyarıya rağmen bakan yok.Bir de üst konu yani.Ya konu kapatılsın ya da linkleri yenilesinler.Bu nasıl iş ya
Link ölmüş ve o kadar uyarıya rağmen bakan yok.Bir de üst konu yani.Ya konu kapatılsın ya da linkleri yenilesinler.Bu nasıl iş ya
ismaillim Üye linkler ölü yenileme sansın varmı , özellikle pdf acan bişi arıorum umarım bu işimi görür , indetemesemde paylaşımın için tşkkürler
linkler ölü yenileme sansın varmı , özellikle pdf acan bişi arıorum umarım bu işimi görür , indetemesemde paylaşımın için tşkkürler
Superfan Üye [Microsoft] Microsoft Apps v2.01(5315) Nokia Belle Signed (Resmi Türkçe) - MaxiCep bu konudaki sürüm daha yeni ve linkler sağlam.
[Microsoft] Microsoft Apps v2.01(5315) Nokia Belle Signed (Resmi Türkçe) - MaxiCep bu konudaki sürüm daha yeni ve linkler sağlam.