bozkirdangelen
Üye
Kalite olarak çok iyi, süper..Surface pclerin nesi var? Donanım alanında Msnin en başarılı cihazları surface serisi.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Yeter ki sistem beklentilerimizi karşılayacak hale gelsin, o zaman da parası surfraceye yetmeyenler(benim gibi mesela)muadillerini alırKalite olarak çok iyi, süper..
ancak, hitap ettiği kitle, kesim farklı.. ve tabi ki o oranda da fiyatları uçuyor.
kesinlikle katılıyorum. Microsoft çözüm ortaklarına boşuna telefon yaptırtmaya çalışmıyor. Bir de kernel aynı olunca güncelleme konusunda pek sıkıntı yaşamayız gibime geliyor. Sadece ufak tefek optimizasyon sorunları olur. Oda üreticilerin insiyatifine kalır.Yeter ki sistem beklentilerimizi karşılayacak hale gelsin, o zaman da parası surfraceye yetmeyenler(benim gibi mesela)muadillerini alır
Aynen oyle zaten. Telefonda Ucuz yapmayı denedi olmadı pahalı yaptığı ürün başarılı oldu. Şimdi telefonda da aynısını deneyecek. Tabi hedef kitle artık farklı.Kalite olarak çok iyi, süper..
ancak, hitap ettiği kitle, kesim farklı.. ve tabi ki o oranda da fiyatları uçuyor.
Evan Blass bu resmi Tom Warren'ın bir önceki tweette konsept diye dalga geçemeye çalıştığı için paylaştı ve altına da bizi takip etmeye devam edin dedi.Cihaz güzel gözüküyor. Ama x86 mobil olarak bildiğim kadarıyla çok güçlü bir işlemci yok. Belki gizlice geliştiriliyor olabilir.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Görsellerdeki cihazların hepsi aynı değil yalnız.@Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztarafından paylaşılan intel işlemcili windows phone
@papakudioflu
kaynak?ms metro menüyü rafa kaldırıp diğer oslarda olduğu gibi ikonlu menü ile karşımıza çıkacak diye düşünüyorum.
beyinkaynak?
Microsoft o konuda biraz geri kafalı metro arayüzünden vazgeçmez. Yinede düşüncene saygı duyuyorum ve görüşünü destekliyorum ama çıkmaz sokak [emoji1]be
beyin
Microsoft o konuda biraz geri kafalı metro arayüzünden vazgeçmez. Yinede düşüncene saygı duyuyorum ve görüşünü destekliyorum ama çıkmaz sokak [emoji1]
mTalk'tan gönderildi
ms metro menüyü rafa kaldırıp diğer oslarda olduğu gibi ikonlu menü ile karşımıza çıkacak diye düşünüyorum.
N9 ve Meegomeego ikonları ile gelse ne harika olur. çok güzel bir arayüzdü bence.
Bence yanılıyorsun. Bence insanların çoğu metro arayüzüne değil w10 sisteminin eksiklerine ve mağazaya yani uygulama problemlerine odaklanıp vazgeçiyorlar.ms gibi dev yazılım şirketi bu işin peşini bırakmaz gibime geliyo bnde sevdim aslında metro menüyü lakin genel kanının bu yönde olmadıgını satış rakamlarına bakarak anlamamız mümkün
Uygulama eksikliği de var ama metro arayüz de bekleneni veremedi yani. Karolar sadece uygulamayı açabiliyor ve yarım yamalak bildirimleri gösteriyorlar. Ana ekrandayken tek tıkla herhangi bir işi yapmamızın olanağı yok. Örneğin durum tercihini tek tıkla değiştirecek bir karo yok. Ya da bir karo üzerinden media playeri kontrol etme lüksümüz yok. Widget olayımız yok. Yani karo sistemi çok yetenekli değil malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?