BaySerkan
Üye
teşekkür ederim biraz araştırdım navfirm ve Nokia Care Suite ile yapılıyor gibi detaylı bildiğin bir adres varsa sevinirim.Navifirm'i kullan arkadaşım bende önceki Rom'ları bilgisayara indirip saklıyorum ne olur ne olmaz diye..
Arkadaşlar lumia 535 turkcell kontratlı aldığım cihaz 2. ayında sim kart hatasından arızalandı ve teknik servise götürdüm cihaza değişim kararı çıktı ama 30 iş günü geçti ve aradığımda cihaz gelmesini bekliyoruz cevabı aldım.ne yapmam gerekli ve cihaz ne kadar sürede gelir??
bende kardeşimn cihazı teknik servise vermem gerekiyor süreç nasıl işliyor ne yapmam gerekir bilgi verebilirmisiniz rica etsem.Belli olmaz enteresan bi şekilde wp cihazları azalmaya başladı
wp8.1 mi kurulu telde geçenlerde gdr2 güncellemesi ile destek verildi denmişti ama hiç denemedim bendeArkadaşlar konu dışı ama bugün selfie çubuğu aldım ve lumia 1020 de kulanayım dedim hayal kırıklığına uğradım selfie çubuğunu kulaklık olarak görüyor android ve ioslu telefonlarda çalışıyor
Kamera video kaydı yapmıyor tuşla ilgili herhangi bir sıkıntı yok .Bu arada l1520 mi servise yoluyorum teleservice e acaba faturayı da yollanan gereklimi1520 sensör sorunu yüzünden 8.1 e geri döndüm. Kamera tuşunda bi sıkıntı var bazen çalışmıyor. Ve lumia kamera da kamerayı açınca tuşa basılı tutunca 4k video kaydı yapmıyor muydu bende şuan yapmıyor cevap verirseniz çok memnun olurum arkadaşlar.
eyvallah abimMicrosoft reklam yapmıyor diyenler onlayn mı
Lotus F1 Team
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada @DenizhaNq doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar.
windows phone 8.1 de yapıyor olması lazım sizde 8.1 yok mu?Kamera video kaydı yapmıyor tuşla ilgili herhangi bir sıkıntı yok .Bu arada l1520 mi servise yoluyorum teleservice e acaba faturayı da yollanan gereklimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?