iş yerinden arkadaş kullanıyor 1320. ve 1000 liralık bütçe ile evet neden olmasın gayet yerinde bir seçim olur, tabi 6" seni rahatsız etmeyecekse. şahsen ben o cihazın pil performansına hayranım (gerçi 820 kullanıcıları her telefonun pil performansına hayran kalır)
4.5 yetmiyor bir yerden sonra. Ben 4 le basladim suan 6 inc kullaniyorum cok rahat ve keyifli
Bu arada 4 inc den sonra 4.5 kullandim (925) tecrube ile sabit yani
4.7" 625 var ama onun da 512ramden dolayı oyun kısıtlamaları olur, amacın oyun değilse sadece WP platformuna alışmak ise onu da deneyebilirsin. ama ben olsam temizinden bi 920/925 alırım kamerası açısından
bu arada Microsoft'un tanıttığı kol bandı; Band!
Ne zaman müzik dinlemeye kalksam telefonu insan içinde gizler oldum. Beklemelerine takılmalarına kendi kendine kapanmalarını kimse görmesin diye rezil olmamak için saklıyorum toplum içinde telefonu.
Ne zaman müzik dinlemeye kalksam telefonu insan içinde gizler oldum. Beklemelerine takılmalarına kendi kendine kapanmalarını kimse görmesin diye rezil olmamak için saklıyorum toplum içinde telefonu.
Ben stabil surumdeyım ve telim le sınıfta yaptım şovlar nefes kesici inanınkı bnm teli çıkardımmı sınıfta bir curcuna. Hoca aldımı butun sınıf bu lumıa nasıl alırsın moduna girior ve tel okulda bi bnm elime geçmiyor nerdeyse ister yokluk dıyın ister .... :-) lumıam pazardan Allah korusun nazardan