osmanmert94
Üye
Dolarkende full nette takıldım Maxicep-face-vine-instagram -twitter-youtube 3G deydim ve hep 1 diş çekiyordu.1 saat ful nette takıldınız acaba bu nette videoo falan izleme değildir normal forum veya facebook değilmi bu durumda biraz fazla gitmiş çünkü bende 920 de kullanıryorum ama o kadar gitmiyor, gdr1 de tabiki neti denemedim ancak 1 hafta düzenli olarak %10 da sarja takıp wifi falan kapalıyken fu ll dolana kadar çıkarmayın hiçte kullanmayın daha sonra tekrar böyle yaparak 5 sefer yaparsanız kendine gelir büyük ihtimal
Ayarları açıp güncellemeleri kontrol eder misiniz? Bir güncelleme daha gelmesi lazım diye biliyorum.Arkadaşlar Lumia 920 telefonuma Preview for developers uygulamasını indirip 8.1 güncellemesini yapmayı denedim.
Güncelleme ayarlardan indi yüklendi
Telefon yeniden başladı çakra geldi ve bi 10 15 dk durdu
Ardından telefon yeniden başladı ve neredeyse hazır yazısı var ya hani yüzdeler geçiyor 3/5 gibi. Oda tamamlandı
--Fakat--
Telefon açılıp kullanıma hazır olduğunda hiç bir değişiklik yapılmadığını görüyorum. Sürüm halen 8.0, kutucuklarım felan hiç bir şeyde değişiklikler olmamış.
Lütfen bu konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar Lumia 920 telefonuma Preview for developers uygulamasını indirip 8.1 güncellemesini yapmayı denedim.
Güncelleme ayarlardan indi yüklendi
Telefon yeniden başladı çakra geldi ve bi 10 15 dk durdu
Ardından telefon yeniden başladı ve neredeyse hazır yazısı var ya hani yüzdeler geçiyor 3/5 gibi. Oda tamamlandı
--Fakat--
Telefon açılıp kullanıma hazır olduğunda hiç bir değişiklik yapılmadığını görüyorum. Sürüm halen 8.0, kutucuklarım felan hiç bir şeyde değişiklikler olmamış.
Lütfen bu konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz?
Anlıyorum kardeşim aslında 8.1 ile başlayan bir sıkıntı bu. Senin en fazla yapabileceklerin gps Bluetooth nfc vs kapatıp ekran parlaklığını düşük tutmak, 2g de telefonu kullanmak, arka planda kullanmadığın uygulamaları kapatmak olur. Bunun dışında elden birey gelmez. Ben de telefonu şarjdan çıkaralı 8 saat olmuş %23 e düştü şarjım. Bu telefonu kamerası ile şarjı ile güncelleye güncelleye bu hale soktular. Tebrik etmek lazım.
Benim önerim şudur ve tecrübeyle sabittir.
Şarj %100 olduktan sonra hemen şarjdan çıkarmayın 20-25 dk kadar kalsın cihaz şarjda öyle çıkartın. Genel kullanımda 2-2.5 saat daha uzun kullandığınızı farkedeceksiniz.
olsun yaKardeş 820 çıkalı neredeyse 2 yıl oluyor. İnan bütün sorular sorulmuştur
Evet arkadaşlar 7 konu ardından Lumia 820 Aldım Bana soru Sorabilirsiniz
Hayırlı olsun, güle güle kullan.Evet arkadaşlar 7 konu ardından Lumia 820 Aldım Bana soru Sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?