osmanmert94
Üye
Lumia 1020 mi fiyat performans tabiki hayır, o fiyat kameraMerhaba arkadaşlar,
Forumu ve özellikle bu bolumu uzun suredir takip ediyordum.
Dun lumia 1020 almam üzerine yardım ihtiyacım olursa yada yardım edebilirsem amacıyla foruma kayıt oldum.
Gelgelelim lumiama
2 GB ram 32 Gb depolama alanı 1,5 ghz çift çekirdekli işlemci vs vs.
Teknosadan dun 2000₺ ye aldım tahminimce tam bir fiyat performans urunu yorumlarınızı bekliyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Çok iyi yapmışsın hayırlı olsunHmm kameraya verdim yani birazda neyse kameraya gerek kalmadı 41 mp her işi gorur
Lumia 1020'mden Gönderildi. Kayıt Tarihi: 30.06.14
Merhaba arkadaşlar,
Forumu ve özellikle bu bolumu uzun suredir takip ediyordum.
Dun lumia 1020 almam üzerine yardım ihtiyacım olursa yada yardım edebilirsem amacıyla foruma kayıt oldum.
Gelgelelim lumiama
2 GB ram 32 Gb depolama alanı 1,5 ghz çift çekirdekli işlemci vs vs.
Teknosadan dun 2000₺ ye aldım tahminimce tam bir fiyat performans urunu yorumlarınızı bekliyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Windows Phone için "Takvim" uygulaması güncellendi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Değişiklik varmı?
Tost Makinası ile gönderildi.
Kesin olarak başlayıp başlamadığını bilmiyoruz. 1020 ye de herhalde 1520 den sonra gelir.1520 için güncelleme başlamış 1020 ye ne zaman gelir
bende 920 var wp8.0 ve wp8.1 de sorunsuz olarak çalışıyor siz tam olarak ne yapmak istemiştinizKullananlar varsa archiver isimli zip, rar açma işleme programı sd kart olmayan cihazlarda çalışmıyor mu yoksa wp8.1 mi istiyor çalışmak için?
Hard reset, olmazsa yazılımı pc ile tekrar yüklemeyi dene.telefonun ekranında durduk yere üzüntü işaretiçıktı hiç bişeyde yapmadım geçmiyor bi türlü nasıl düzeltcem
Nokia Software updater for retail programı ile telefonu bi şekilde okuttum.ve yazılımı yeniden yükledim.1 senedir wp kullanıyorum.İlk defa başıma geldi.Sebebi nedir acabaHard reset, olmazsa yazılımı pc ile tekrar yüklemeyi dene.
Şimdilik bende hiç olmadı, WP8.1 ön izlemeden kaynaklanıyor. Tam sürümde olmasın da sadece şimdi olsun.Nokia Software updater for retail programı ile telefonu bi şekilde okuttum.ve yazılımı yeniden yükledim.1 senedir wp kullanıyorum.İlk defa başıma geldi.Sebebi nedir acaba
İos havası estirmişler
Hoş bir konsept olmuş değil mi
Bu konsept, konsept dediğin zaman öyle sıradan birinin yaptığı bir tasarım örneği diye düşün. Sen ben gibi biri bu göreslleri yapıyor hayal güçlerine göre.Cyanmı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?