narnia16
Üye
lumia kullanıcılar kulubüne yazmışsın işte625 kulübü yok kullanan bi ben mi varım?
Lumia kullanıcıları kulüpleri ortak başlık altında.Malum çok fazla model olduğu için konu kirliliği olmaması adına625 kulübü yok kullanan bi ben mi varım?
benim anlam veremediğim nokta da dev şirketler gear smartwatch falan yapıyor fakat telefon özelliği ekleyemiyor bu adamlar mediatekle saat şeklinde telefon yapmış hemde 3G destekli, bu ya destekli bi kurmaca ya da devler ligi teknolojiyi farklı götürüyor
Bu ne yaman çelişki
bu başlık altında yok demek istemiştimekleyin lumia 625 siyahLumia kullanıcıları kulüpleri ortak başlık altında.Malum çok fazla model olduğu için konu kirliliği olmaması adına
arka plana beyaz yapınca çok şarj yer mi ?
İnşallah valla göndermekten bıktım ya 2 aydır telefondan uzak kaldım özledim sarı meleğimiadam gibi yapmışlardır umarım
demekki içini çok tozlu görmüşlerdirİnşallah valla göndermekten bıktım ya 2 aydır telefondan uzak kaldım özledim sarı meleğimiİnşallah yapılmıştır da tekrar uğraşmam şunlarla yalnız şu dikkatimi çok çekti Orada Cihazınızı nemli ve tozlu ortamdan koruyunuz yazması beni çok şaşırttı ilk defa bir servis raporunda böyle bir yazı görüyorum.
Hep kılıfla kullandım ama neyse olabilir tabidemekki içini çok tozlu görmüşlerdir
Arkadaşlar abiler 925'imde GDR3 BETA kurulu ve her seferinde animasyonlar kasıyor Nokia camera' da fotoğraf çekildiğinde kapanıp açılan yuvarlak her seferinde donuyor veya görev yöneticisine geçerken kasıyor ! Ancak hiçbir oyunda kasma yok 2 saat Asphalt 7 oynamama rağmen kasma yapmadı ısındı tabi ki ama kasmadı her seferinde kasma yapması can sıkıcı . GDR3 BETA kurulu 820'de hiç bir kasma yok . Ben cihazı alır almaz GDR3 BETA yükledim , acaba GDR3 beta mı kasmasına yol açıyor.
Demem o ki : GDR3 BETA nasıl kaldırılır ?
Denemek istiyorum kasma onda da mı yapıyor diyerek , eğer farklı bir önerisi olan varsa söylesin onu da deneyeyim şimdilik GDR2 normal sürüme dönmeyi deneyeceğim nasıl yapabilirim?
Lumia 925 kullananlara beni de ekleyebilir misiniz? Teşekkür ederim
Arkadaşlar abiler 925'imde GDR3 BETA kurulu ve her seferinde animasyonlar kasıyor Nokia camera' da fotoğraf çekildiğinde kapanıp açılan yuvarlak her seferinde donuyor veya görev yöneticisine geçerken kasıyor ! Ancak hiçbir oyunda kasma yok 2 saat Asphalt 7 oynamama rağmen kasma yapmadı ısındı tabi ki ama kasmadı her seferinde kasma yapması can sıkıcı . GDR3 BETA kurulu 820'de hiç bir kasma yok . Ben cihazı alır almaz GDR3 BETA yükledim , acaba GDR3 beta mı kasmasına yol açıyor.
Demem o ki : GDR3 BETA nasıl kaldırılır ?
Denemek istiyorum kasma onda da mı yapıyor diyerek , eğer farklı bir önerisi olan varsa söylesin onu da deneyeyim şimdilik GDR2 normal sürüme dönmeyi deneyeceğim nasıl yapabilirim?
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?