İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

4MaGuS

Üye
sen filmi hangi klasöre atıyorsun ben açamadım da demin attım filmi görmüyor

skynet

Üye
Sd Kartın içine MOVİE diye bir klasör oluşturdum ve içine filmi ve alt yazı dosyasını attım açıldı Türkcell rom'lu lumia 620 telefonuma geçenlerde dead flaş ile global rom'u (059R4N9) indirip yükledim ama bugün NSU'da baktığımda hala eski product code 059R7J1 görünüyor
Şimdi merak ettiğim ben yeni güncelleme geldiğinde NSU ile yüklediğimde tekrar türkcell versiyonlu rom'mu yüklenecek yoksa bu yüklediğim global versiyonun güncellenmiş halimi yüklenecek ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben teleservice ye telefonumu göndermiştim yapıp kargoya teslim edilmiş. Normalde birgünde gelmesi gerekirken 4 gündür bekliyorum. Bunlar kime göndermiş anlamıyorum ki.

arka plana beyaz yapınca çok şarj yer mi ?

YkPkY

Üye
siyaha nazaran yer

Turkcelle döner

Tepkiler: skynet

ademoz05

Üye
telefonda 0 kb boş yer var yihyuuuy

YkPkY

Üye
vahim bir durum

Tepkiler: OttomaN TigeR

beats

Üye
globalden devam edersin çünkü gelen güncellemeler sistemi sıfırlar nitelikte değil

Döner, sen kendin yap demek istedi.

Tepkiler: skynet

cr7kaan7

Üye
Ya bu facebook arkadaşlık onayları flan mesaj olarak geliyo nasıl kapatıcam bunu önceden yoktu böle bişi Tek çare hesaplardan silmek mi :/

efeler12

Üye
Ya bu facebook arkadaşlık onayları flan mesaj olarak geliyo nasıl kapatıcam bunu önceden yoktu böle bişi Tek çare hesaplardan silmek mi :/
Facebook ayarlarından ayarlıycaksın sitesinden telefon veya uygulamayla alakalı değil

cr7kaan7

Üye
nerden yapılıyor acaba birisi yardım edebilir mi çok canımı sıkmaya başladı bu durum