Rıza Soylu
Üye
Sorunlar:lumia 720 kullanıcıları telefonunuz hiç hata verdimi (tuş kilidine basıldıgında hiç açılmama hatası)
yani şimdi telefonda hiç bir sıkıntı yok amberden sonra kaç ay veya sene artık neyse nekadar geçti
sorun ne kardeşim telefon ne hatası verdi
Sorunlar:
Ön Kameraya toz giriyor.
Sol üste basınca gıcırdama var.
Sallayınca İçinde bir şey oynuyor.
Ses açma kapama tuşu zorlayınca çalışıyor.(1.servisten sonra oluştu.)
Dokunmatik paneldeki arama tuşunun sağından ışık sızıyor belli bir şekilde.
Ama bunlar yapmamakta ısrar ediyorlar.
Garantisi olmasa inan telefoncuya yaptırcam daha iyi yapar yaişte bir insanın eline düştünmü bötle süründürüyorlar
hadi yaa.şimdilik ben güveniyorumbing hava durum beni hayal kırıklığına uğrattı. saatlerdir izmirde yağmur yağmasına rağmen ısrarla çok bulutlu olarak gösteriyor. the weather channel'ı yükledim yağmurlu dedi. elveda bing hava durumu. ilginç aslında.
değişecekler derken ? Biraz daha açar mısınız?Nokia'yı aradım bugün servise göndereli 7 gün oldu efendim biz telefonunuz sisteme kaydı girilmemiş o yüzden göremiyoruz dedi nasıl iş ya yetkili servisinle aranda özel bir yazılım program yok mu oradan giriş çıkışları göremiyor musun ? Adam bana internette imei yazınca çıkan eski raporu söylüyor hay yarabbim ya koskoca Nokia'nın sistemi yok ya. Teleservice'inde kayda girmemesi ilginç ulaşalı kesin 5 gün olmuştur ne yapıyorlarsa artık cihazınız işlem sırasındadır bile yazmıyor ulaştı mı ulaşmadı mı belli değil. Nasıl iş anlamadım Nokia gibi koskoca firma nasıl olurda bu kadar acami beceriksiz bir firma ile çalışıyor hala aklım almış değil. O Teleservice de çalışan adamların aldıkları maaş helal olmasın.defalarca ver servise,sabırla.mecbur değişecekler
hadi yaa.şimdilik ben güveniyorum
ekra bilgi gelişmiş manufacturer name kısmında mı CHINA yazıyor eğer öyle bir şey ise bana göre o telefon çin pazarına dağıtılan ürünler olabilir diye düşünüyorumarkadaşlar benim arkadaşın lumiasında Ektralar+Bilgi kısmının en altında koskoca MADE IN CHINA yazıyor çin üreti mi mi oluyor
ikinci el aldık arkadaşa İmel sorgulama yaptım imel doğru peki Çin içinse bir sorun çıkar mıekra bilgi gelişmiş manufacturer name kısmında mı CHINA yazıyor eğer öyle bir şey ise bana göre o telefon çin pazarına dağıtılan ürünler olabilir diye düşünüyorum
onu flash yöntemi ile değiştirebilirsiniz büyük bir ihtimal sorun şöyle bir şey olabilir genel bir güncellenme geşdiğinde genelde türkiye en son alır çinde durumlar nasıl bilmiyorum ancak sizin bizden önce alma şansız olabilir tam tersi olacagını pek düşünmüyorum onun dışında pek sorun yaşayacağınıda sanmıyorumikinci el aldık arkadaşa İmel sorgulama yaptım imel doğru peki Çin içinse bir sorun çıkar mı
şaşırdım abi ben de, weather channel'e emanet ettik bakalımdefalarca ver servise,sabırla.mecbur değişecekler
hadi yaa.şimdilik ben güveniyorum
merak ettim ekran görüntüsü koy bakalım bi ilginçikinci el aldık arkadaşa İmel sorgulama yaptım imel doğru peki Çin içinse bir sorun çıkar mı
arkadaşlar benim arkadaşın lumiasında Ektralar+Bilgi kısmının en altında koskoca MADE IN CHINA yazıyor çin üreti mi mi oluyor
hmm çoğumuzda yazıyor arkadaşa 925 aldıkta kurcalarken gördüm ve bende de yazıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?