İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Ya bir sorun var samsung led tv den wifi ağı kuruyorum ama lumiam hariç diğer tüm tüm telefonlar görüyor ağı ama ben göremiyorum. Bu sorun başka lumia sahiplerinde de vardır. Gören varmı acaba?

bende samsung ue55es7000 var telefondan unoficial samsung remote ve nokia play to uygulamalarını rahatlıkla kullanabiliyorum sıkıntım yok.

Telefonda "Documents" klasörüne PDF formatında e-kitaplar attım, Adobe Reader bu dosyaları görmüyor, ne yapmam gerek.

4MaGuS

Üye
Telefonda "Documents" klasörüne PDF formatında e-kitaplar attım, Adobe Reader bu dosyaları görmüyor, ne yapmam gerek.
pdf dosya açmak için officece içinden seçicensin binevi dosya yönetici gibi adobenin içinde arama yapılmıyor direk

YkPkY

Üye
yani ?
6 tag instagram diye ayrımı titlesi

PureFood

Üye
bu adamı instagram ekibi fark etmedi mi daha ?

YkPkY

Üye
fark etseydi biraz kıçını kaldırırdı ve davasını açardı.
ms yi iplemiyor bile.anlaşılan bu

Tepkiler: PureFood

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu adamı instagram ekibi fark etmedi mi daha ?
farketse ne olur ki. Adam iki saatte yeni güvenlik protokellerini hackledi. Bununla uğraşılır mı? Daha asıl bombayı patlatmadı. Bu kadarını da soyluyeyim yani

Tepkiler: suyunsesi ve PureFood
İnternet gerektirmeyen ingilizce türkçe sözlük var mı ?

endera

Üye
lumia 800 de pil göstergesini ekran % olarak nasıl gösterebiliriz..
ayrıca türkçe menu nasıl yapılır bu cihaz...

Az önce Windows Phone 8 Webden veri çekme konusunu okudumda, ne yalan söyleyim imrendim arkadaşlara. Keşke bende program yazabiliyor olsaydım. Bu arada oraya yorum yazacaktım baktım güzel bir bilgi akışı var kirlilik yapmayayım dedim ve arkadaşları buradan tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.

Tepkiler: kartal-78

endera

Üye
lumia 800 de turkce yok..

endera

Üye
yani... nasıl atılır