YkPkY
Üye
doğru teşhisi koymuşun.ben halen cihazı bile kullanamadığımdan senden daha çok doluyum,ama bi umutla bunun böyle olacağını bilerekden yeni gelişime açık bi yazılım olduğunu ve hepsinin düzeleceğini bilerekten aldım.halen sabırdayım ne kadar güncellemeler geciksede.nokiacı sabrıyla beklemekteyim her ne kadar 2buçuk aylık cihazı 1 aydır kullanamıyor olsamdaArkadaşlar bilmiyorum umrunuzda olur mu olmaz mı ama ben bi karar verdim
telefonu aldığım günden beri mağazada olsun telefonda olsun pek bi hareketlilik görmedim ve sorunlarda yakamı bırakmadı , bu yüzden bu andan itibaren 31.05.2013 ten 1.07.2013 e ( tam bi ay boyunca ) kadar maxicepe ve diğer wp8 haberleri yapan sitelere girmicem , sure bitiminde döndüğümde wp8 deki gelişmelerden mutlu olmazsam mecbur telefonu satmak zorunda kalıcam. Satmak zorunda kalırsam da iphone a para yetmeyeceğinden beğenmediğim samsungun giriş seviyesi android li cihazlarından birini alıcam
telefonu Türkiye ye geldiğinden beri , adam gibi sistem güncellemesi beklemekten yukardaki resimdeki adam gibi olduk.
şimdi çıkış yapıyorum.....
doğru teşhisi koymuşun.ben halen cihazı bile kullanamadığımdan senden daha çok doluyum,ama bi umutla bunun böyle olacağını bilerekden yeni gelişime açık bi yazılım olduğunu ve hepsinin düzeleceğini bilerekten aldım.halen sabırdayım ne kadar güncellemeler geciksede.nokiacı sabrıyla beklemekteyim her ne kadar 2buçuk aylık cihazı 1 aydır kullanamıyor olsamda
- - - Eklendi - - -
bugün nokiadan aradılar yeni cihaz gönderiyorlar.sağlam kaymışım
Kendim almış kadar sevindim senin adına
doğru teşhisi koymuşun.ben halen cihazı bile kullanamadığımdan senden daha çok doluyum,ama bi umutla bunun böyle olacağını bilerekden yeni gelişime açık bi yazılım olduğunu ve hepsinin düzeleceğini bilerekten aldım.halen sabırdayım ne kadar güncellemeler geciksede.nokiacı sabrıyla beklemekteyim her ne kadar 2buçuk aylık cihazı 1 aydır kullanamıyor olsamda
- - - Eklendi - - -
bugün nokiadan aradılar yeni cihaz gönderiyorlar.sağlam kaymışım
- - - Eklendi - - -
bu arada bugün nokiadan aradılar yeni cihaz gönderiyorlar.çok sağlam kaymışım
sonradan okuduğumda baktımki iyi dolmuşum
sonuç
Allah razı olsun abim.
iyi düşünen herkese Allah gönlüne göre versin.
ben mücadele ettim ve başardım.
sizlerde asla taviz vermeyin her zaman hakkınızı arayınız...
bu hak en doğal hakkımız çünkü,ağlamayana meme yok maalesef
teşekkür ederim lumiadaş dostlarım benim
teşekkür ederim lumiadaş dostlarım benim
Geçmiş olsun tüm Türkiye arkanızda, maalesef facebook uygulamasının paylaşım özelliği birkaç gündür işlemiyor ama ben hem facebook hem de tivitırın pc sitelerinde gördüğüm her şeyi paylaşıyorum. Kendinize dikkat edin orada!ŞU ANDA EN ÇOK İHTİYACIM OLAN ŞEY FACEBOOKTA PAYLAŞIM YAPMAK TAKSİMDEYİZ İLETİŞİM KURAMIYORUZ WİNDOWS'UN FACEBOOK UYGULAMASI BAŞKALARININ GONDERİLERİNi PAYLAŞAMIYOR BURAYA DA ZOR BELA GİRDİM LUTFEN YARDIM EDİN
ŞU ANDA EN ÇOK İHTİYACIM OLAN ŞEY FACEBOOKTA PAYLAŞIM YAPMAK TAKSİMDEYİZ İLETİŞİM KURAMIYORUZ WİNDOWS'UN FACEBOOK UYGULAMASI BAŞKALARININ GONDERİLERİNi PAYLAŞAMIYOR BURAYA DA ZOR BELA GİRDİM LUTFEN YARDIM EDİN
saolasun abim,çok teşekkür ederimhayırlı olsun abi sonunda kavuşacaksın yeni lumiana
Arkadaşlar dun lumia 820 elimden düşürdüm ve ekranı kırıldı çok dikkat edin ekran değişimi için 320 Tl istediler buraya fotoğraf ekleyemedim nasıl eklendiğini bilmiyorum telefonun ekranı hassas ona gore
Arkadaşlar dun lumia 820 elimden düşürdüm ve ekranı kırıldı çok dikkat edin ekran değişimi için 320 Tl istediler buraya fotoğraf ekleyemedim nasıl eklendiğini bilmiyorum telefonun ekranı hassas ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?