YkPkY
Üye
iyiymiş.hep çalarak bu konuma geldiki zaten.
çok kısacık özetlemek gerekirse
"Google kişisel bilgilerinizi çalarak onlarla burda, burda ve burda (bilgisayar, tablet, telefon) para kazanıyor. kişisel bilgilerinizi bunlarla, bunlarla, ... (merdiven basamağı gibi çıktığı yer) bilgilerinizi ele geçiriyor"
gibisinden bişeyler
gerçi kim çalmadan adam olduki.çevrenize bi bakın
board Express ile açtım
- - - Eklendi - - -
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.
slm lumiacılar bende aranıza yeni katıldım nokia lumia 820 sarı listeye eklerseniz sevinirim.... harika harika
gerçi kim çalmadan adam olduki.çevrenize bi bakın
eski tecrubelerimden biliyorum telefonda bi kasmalar bi donmalar bi kapanmalar turlu turlu sorun cıkıyor bundan korkuyorum , bi de daha yeni bu sorunlar basıma gelirse telden kuserimsıfırlamaktan başka çözüm gelmiyor aklıma en baştan sd kartı seçersen sorun kalmaz ayarları ve uygulamaları microsoft hesabına yedekle fotoğrafları da pc ye sonra sıfırla. kayıt yerini sd kart yaptıktan sonra fotoğrafları camera roll klasörüne at
Arkadaşlar bugün Media markta lumia 900 gördüm fiyat 1129 ama kamerasını beğenmedim sistemi de sevmedim
cihaz yazılımına baksaydın.cihazlar güncel degil.
Abi hani Wp 7.x'te Tr dil yoktu ? Bunlar nasıl getiriyor ?
ingilizce olarak satiyor. Lg'nin de wp cihazini getirmişlerdi gecen yıl. Bu fiyata satiyorlar hem baya satiyorlar ben ona şaşiriyorum.
ingilizce olarak satiyor. Lg'nin de wp cihazini getirmişlerdi gecen yıl. Bu fiyata satiyorlar hem baya satiyorlar ben ona şaşiriyorum.
benim gördüğüm 900 de tr yüklüydü
evet arkadaşlarr beni de listeye ekleyebilirsiniz.. Lumia 820 Sarı. artık sizi daha fazla soru yağmuruna tutucamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?