abi benim bilgisayarda bluetooth yok bişey atacağım zaman kabloyu takmak zorunda kalıyorum o yüzden sordum getthemall bu işi görür mü wireless i bluetooth gibi kullanabilir miyim
sen gel benim yanıma vereyim benim lumia620'yi bir gun boyunca test et bakalım begenicek misin? Isınma daha hic yaşamadım. Oyun uygulama zaten belli. İos ve android kadar tabi ki sayisal anlamda fazlalik yok. Ama magaza da 6 ay önceki magaza degil yani.
Abi sagol eyvallah.Benim babamda var zaten ama babam da garip bir şekilde telefonu bana vermiyor hiç :hmm sana da alacaktım fakat annenin telefonunun taksidiği bitmediği için alamadım falan diyor türkcellden alıcak galiba.Telefonu kullandım aldığı ilk günlerde yani bayağı önce kullandım en az 3 ay oldu.Ama telefonun rengi bembeyazdı krem rengi oldu babam sigara kullanıyor telefonu masaya bırakıyor duman yüzünden herhalde beyaz telefon krem rengi oldu.Beyaz rengi çok hoştu ama benim ki de alırsam sararırmı yoksa siyah mı alayım?
Abi sagol eyvallah.Benim babamda var zaten ama babam da garip bir şekilde telefonu bana vermiyor hiç :hmm sana da alacaktım fakat annenin telefonunun taksidiği bitmediği için alamadım falan diyor türkcellden alıcak galiba.Telefonu kullandım aldığı ilk günlerde yani bayağı önce kullandım en az 3 ay oldu.Ama telefonun rengi bembeyazdı krem rengi oldu babam sigara kullanıyor telefonu masaya bırakıyor duman yüzünden herhalde beyaz telefon krem rengi oldu.Beyaz rengi çok hoştu ama benim ki de alırsam sararırmı yoksa siyah mı alayım?
babam bana hiç telefon almamıştı hep kendine almıştı,bende telefoncuda çalışıp aynı telefonu kendime almıştım.
nokia 7610 ilk çıktığında 1.250.000bin liraydı.
Kendi takviminde tüm istediğin özellikler var. Tek eski ya da uyuz eden özelliği (benim açımdan tabi) takvime girdiğinde direkt olarak o güne girmen yani aylık görünümü direkt olarak göstermiyor. Aşağıdan seçmen gerekiyor her seferinde. Fakat resmi tatilleri bile göstermesi hoş bir özellik olmuş