İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

lumia 920 de nokia c7 de olan radyo kullanarak çal özelligi yokmu rds li fm radyoda telefondaki müzigi dinliyorduk bunda yokmu

bi resim çektim yuükleyemiyorum yada ben beceremiyorum yardımcı oln

- - - Eklendi - - -

bi resim çektim yuükleyemiyorum yada ben beceremiyorum yardımcı oln
yükle ve ardından 'a girip ilgili fotoğrafı seç ve yükle. Forum linkini al cevaba yapıştır.

buda lumia 820 gece çekimi güncelleme gelmeden önce

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar benim uygulama listesi bayaa bi uzadı. Keşke oraya "yüklenme tarihine göre sırala" diye bir seçenek koysalar. Bazen yeni yüklediğim uygulamaların ismini unutuyorum. Uzun listenin içinde bir aşa bir yukarı epey dolaşıyorum. O seçenek olsa şıp diye bulacağım.

power_24

Üye
Şaştım kaldım arkadaşlar beta sıda çalışmadı bu kapasitenin.nedenini bilen varmı birinde çalışıyor öbüründe çalışmıyor..

PureFood

Üye
Fhotoroom'u ilk mağazaya sunulduğu gün indirdim, daha yeni kullanıyorum. Şahaneymiş yav, Fotor falan hepsi fiyasko bunun yanında

hllsvrn

Üye
Fhotoroom'u ilk mağazaya sunulduğu gün indirdim, daha yeni kullanıyorum. Şahaneymiş yav, Fotor falan hepsi fiyasko bunun yanında

Mağazada Fhotoroom core var bundan mı bahsediyorsunuz?..

Tepkiler: mavish74

PureFood

Üye
Mağazada Fhotoroom core var bundan mı bahsediyorsunuz?..

Hayır. Sanırım ABD mağazasından indirmiştim. Bizimkinde yok. Aynı logolu uygulama ancak adı sadece Fhotoroom.

- - - Eklendi - - -

Buyrun,

sezrar

Üye
saydın mı o kadar kişiyi

saymadım kardeş,çok kişide gördüğümü anlatmak için kullandığım bir metafordu o

- - - Eklendi - - -

Hayır. Sanırım ABD mağazasından indirmiştim. Bizimkinde yok. Aynı logolu uygulama ancak adı sadece Fhotoroom.

- - - Eklendi - - -

Buyrun,
abd yada başka ülkelerin mağazasını kullanmak için ne yapmak gerek kardeş

Sonra tekrar türkiye'ye yada başka bir bölgeye dönmek isterseniz 90 gün beklemeniz gerekiyor
(Güvenlik açısındanmışBu akşam Microsoft temsilcisi Chris'le yaptığım görüşmeden öğrendim. )

eğer beklemek istemiyorsak telefonu sıfırlayıp tekrar seçim yapabiliyormuşuz.

Ben sürekli bölge değişimi yapıyorum Arda bundan sonra mı öyleymiş.

Ben sürekli bölge değişimi yapıyorum Arda bundan sonra mı öyleymiş.

Arkadaş(Temsilci Chris'ten bahsediyorum) öyle söyledi abi ben değiştirdim bu değişiklik 1 gün içerisinde yansıdı ama sanırım ilerleyen zamanlarda güvenlik için böyle bir planları var

Arkadaş(Temsilci Chris'ten bahsediyorum) öyle söyledi abi ben değiştirdim bu değişiklik 1 gün içerisinde yansıdı ama sanırım ilerleyen zamanlarda güvenlik için böyle bir planları var
Aboo o vakit hemmen amerika mağazasındaki uygulamaları tekrar yükleyeyim.