hllsvrn
Üye
ya merak ettiğim bir sey var usbden mi daha hızlı şarj oluyor telefon yada kablo ile mi daha hızlı şarj oluyor sanki kablo şarj edince daha uzun gidiyor şarjı telefonun usb ile deneyince sanki biraz daha tersi oluyor sanki
ya merak ettiğim bir sey var usbden mi daha hızlı şarj oluyor telefon yada kablo ile mi daha hızlı şarj oluyor sanki kablo şarj edince daha uzun gidiyor şarjı telefonun usb ile deneyince sanki biraz daha tersi oluyor sanki
Güncelleme geldiği zaman güncellediğinde hiçbir şey silinmiyor merak etme.
Gerçi diğer sistemlerde de öyle hocam..
620 için acaba varmı kablosuz şarj adaptörlerinden ve varsa fiyatları ne kadardır ?
Zaten o kadar parayı hava atmak için vermiyorlar mı?
Hava atacak ya, ayfon o sonuçta.
Ayarlar/wifi/ileri düzey/Bilinen ağlardan ilgili ağı kaldır/sil, sonra tarama yap ve bilinen ağa tekrar bağlan.Arkadaşlar lütfen yardım edin;
Geçen gün ofise geldiğimde her zman bağlandığım modeme bağlanamadım.Format attım telefona ve düzeldi. Şimdi yine aynı problem var.Format atmak istemiyorum.
Ne yapmam lazım,aynı problemi yaşayan var mı?
Teşekkürler. bunu hali hazırda yapmıştım ama işe yaramadı. yine format attım. 2 gündür sil yükle yapıyorum telefona. Hayırlısı olsun. Telefonu satmama gerçekten çok az kaldı. Gidip amele telefonu samsung almak istemiyorum. en iyisi 3310 bulayım kendime bi tane.Ayarlar/wifi/ileri düzey/Bilinen ağlardan ilgili ağı kaldır/sil, sonra tarama yap ve bilinen ağa tekrar bağlan.
Teşekkürler. bunu hali hazırda yapmıştım ama işe yaramadı. yine format attım. 2 gündür sil yükle yapıyorum telefona. Hayırlısı olsun. Telefonu satmama gerçekten çok az kaldı. Gidip amele telefonu samsung almak istemiyorum. en iyisi 3310 bulayım kendime bi tane.
Teşekkürler. bunu hali hazırda yapmıştım ama işe yaramadı. yine format attım. 2 gündür sil yükle yapıyorum telefona. Hayırlısı olsun. Telefonu satmama gerçekten çok az kaldı. Gidip amele telefonu samsung almak istemiyorum. en iyisi 3310 bulayım kendime bi tane.
Sezrar bende lumia 820 aldım 1 hafta oldu wifiye bağlandığımda dedigin sorun ortaya cıktı ve format atacaktım atmadan baska modemde denedim girdi benim modemde hata veriyor bağlanmıyordu modeme bi aç kapa yaptım sıkıntı gitti bazen modeme fazla wifi ağından cihaz bağlandıgında kilitlenme yapıyorTeşekkürler. bunu hali hazırda yapmıştım ama işe yaramadı. yine format attım. 2 gündür sil yükle yapıyorum telefona. Hayırlısı olsun. Telefonu satmama gerçekten çok az kaldı. Gidip amele telefonu samsung almak istemiyorum. en iyisi 3310 bulayım kendime bi tane.
evde çatır çatır bağlanıyor ofiste de 2 kişiyiz 2 de PC var. Modem arayüzüne girdim falan ama çok anlamadığım için kurcalamak istemedim. firewall ı kapadım falan ama format atınca düzelme oluyorsa bence telefonla ilgisi var. olmayadabilir. Strese girdim. Ben sıfır hata istiyorum çünkü cihazlarda bu da benim problemim.İLGİNÇ, başka Wifi olan yerlerde de aynı sorunu yaşıyor musunuz ? Sadece işyerinizdeki modemde mi oluyor bu sorun ...
Şirket içi wi-fi ağlarda bazen maksimum bağlantı sayısı sorun çıkartabiliyor ya da wi-fi erişim noktası kilitlenmiş olabiliyor.
Başka bir modemde denemeden cihazınızı servise vermeyin
Sezrar bende lumia 820 aldım 1 hafta oldu wifiye bağlandığımda dedigin sorun ortaya cıktı ve format atacaktım atmadan baska modemde denedim girdi benim modemde hata veriyor bağlanmıyordu modeme bi aç kapa yaptım sıkıntı gitti bazen modeme fazla wifi ağından cihaz bağlandıgında kilitlenme yapıyor
Modem arayüzüne girdim Firewall ı kapadım sadece fakat pek anlamadığım için uğraşmak istemedim. telefona format atınca düzelmesi sinir bozucu. oyun uygulama hepsi yeniden yüklenir. ama yalama oldu 2 gündür telefon. Problemsiz cihaz yok mu dünyada acaba?
bu sorun telefonla alakalı degil. Hangi cihaza sahip olursaniz olun modem paylaşim limitine ulaştiginda bir başka cihaz baglanamaz. Modemin ayarlarindan baglanabilir cihaz limitini kontrol etme şansiniz varsa sorun cozulur. Ben de şirkette bazen lumia ile baglabiyorum iphone'um baglanmiyor bazen de tam tersi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?