n000k
Üye
Dil, bölge ve hesap ayarları Türkiye olanlar için maalesef o özellik henüz aktif değil.
Aktif dostum yalnız site bazen haritayı göstermiyor.birde telden muhakkak bölge türkiye olması lazım.ama türkiye içinde açık sadece windows sitesi bazen haritayı göstermiyor..
Belleği azaltmanın telefonun yavaşlamasıyla ne alakası var ?
en basitinden önbelleği silerse daha önce hızlı açtığı sayfaları tekrardan önbelleke alacağı için daha yavaş girer. aynı şekilde resimlerin küçük boyutlarıda silindikçe tekrar girdiğinde yeniden yapacağı için daha yavaş olur. yani telefon yeniden kullanacağı şeyleri silmeyip saklayarak daha hızlı çalışmaya çalışıyor. sen silsende o yeniden oluşturacağı için birşey değiştirmeyecek. tabi daha önce girdiğin bir siteye daha girmeyecekse boyut biraz azalır
O geçmişi önbelleği silme oraya boşuna konulmamış sonuçta.. Öyle olsa bilgsayarda kimse hafıza temizleme, ccleaner, auslogics vs gibi programları kullanmazdı.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu tarz olanlar benim hoşuma gidiyor. Rengi de baya güzel duruyor. Site nasıl sağlam mı acaba ?
Gereksiz demedim. Ayrıca her tarayıcı için geçerlidir. Firefox,Chrome ya da IE fark etmez. Tabi silip silmemek isteğe bağlı ancak yer kazanmak için gerekli bir mevzudur geçmişi-önbelleği temizlemek.
sonuçta hızı etkiliyor. Zaten silsen bile hepsini olmasada internette dolaştıkça yeniden olulturur. Cccleaner ile silinenleri bir bölümu tekrar olulturulur. Örneğin internet önbelleği,fotoğraf önbelleği gibi
Silmekle hızın ne alakası var dedin bende açıkladım.zaten oradaki şeyler gereksiz şeyler olsa telefon neden oluştursun, boşu boşuna yer kaplamak içinmi
Ee tamam aynı kapıya çıkıyoruz ikimiz de.. Hızı etkiliyor fakat ilk açılışında. Aynı siteye temizledikten sonra ikinci kez girişimizde dert olmuyor, ki ilk girişimizde de ne derdi olacak ki, bir saniyede açılacağına 2 ya da hadi 3 saniyede açılsın bir seferlik.. Ne olacak ki.. Dert edilesi bir şey değil öyle olsa bu kadar temizlik uygulamaları yaygınlaşmazdı PC için..
Hızı bilmemde bursa olay o deik(ve hız değişmedi bende) diğer klasöründe neler olduğu onları bulmaya calısyorum
bir şey sorcam windows blue güncellemsi son güncelleme mi olcak wp8 için
whatsapp'a güncelleme gelmiş tam indirecektim bir kaç yorum okudum hemen vazgeçtim kötüydü daha kötü olmuş diyorlar bir de buraya sorayım dedim??
indirip deneyen arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum..
ya abi şurda mwc'ye kaç gün kaldı resim filan sızmadı mı sızdıysa bir söyleseniz hayır yani gorcez ama her zaman önceden sızardı...
whatsapp'a güncelleme gelmiş tam indirecektim bir kaç yorum okudum hemen vazgeçtim kötüydü daha kötü olmuş diyorlar bir de buraya sorayım dedim??
indirip deneyen arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum..
bir şey sorcam windows blue güncellemsi son güncelleme mi olcak wp8 için
aaaah ah:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?