yasirtaha
Üye
Nokia drive baya Bi şarjını yer asıl onu kapat bencebaktım ona bir tek nokia drive+ açıktı arka planda izin verildi yazıyordu ona engelledim..başka bir şey var mı diye baktım yoktu..son olarak da telefonu kapatıp yeniden açtım şu an %79 bekliyorum değişecek mi bir şey..umarım bu yüzdendir..
Şöyle açıklıyım. 3g kapalı, wifi kapalı,konum kapalı, bluetooth kapalı, ekran parlaklığı düşük, dokunmatik hassasiyeti düşük. Arkaplanda çalışan uygulama yok.Arka plan görevlerinde açık uygulama yoksa ve kullanmadığın halde %10 kadar bir güç kaybı söz konusu ise ciddi bir sıkıntı var demektir. Bunu Yüksek/3g veri bağlantısı kapalı konumda olduğunu varsayarak söylüyorum.
Nokia drive baya Bi şarjını yer asıl onu kapat bence
Haklısın.Şöyle açıklıyım. 3g kapalı, wifi kapalı,konum kapalı, bluetooth kapalı, ekran parlaklığı düşük, dokunmatik hassasiyeti düşük. Arkaplanda çalışan uygulama yok.
1 hafta öncesinde filan sabaha kadar hiç azalma olmazdı. Yakın zamanda %100 den 90a düştü . İster istemez üzülüyor insan. Ve hayal kırıklığı yaşıyor. Kötüden iyiye gitmek varken, iyiden kötüye üzüyor...
wp8'de kilit ekranı dışında şifreleme yapamıyorsun, mağazad bir kaç uygulama var fakat bunlarda ancak fotoğraflarını/albümünü şifreliyor. Müzik çalar ise söylediğin gibi kapatılmıyor sadece duraklatabiliyorsun bunun da şarja herhangi bir etkisi etkisi yok.Arkadaşlar geçen lumia 620 aldım ama hala tam olarak çözemedim. öncelikle benim eski telefonum samsung stardı ve istediğim her yere kilit koyabiliyordum böylece özel şeylerimi göremiyordu kimse bu telefonda da böyle bir özellik var mı var da ben mi bulamıyorum? ikincisi ise müzik çaları kapatmakla sorun yaşıyorum müzik çalar tam olarak nasıl kapatılıyor(duraklatmadan bahsetmiyorum)? bir an önce yardım ederseniz çok sevinirim
Arkadaslar bu l620 de eldivenle oynama filan var mı? Samsung gibi amiral gemi modeline her ozelligi veripte diger telefonlara vermeme gibi bir huyu var mı?
onu kapattım bir de skydrive ile ilgili güncelleme şeysi açık kalmış galiba çünkü dün skydrive klasörünü açtı telefon kendi kendine ondan beridir böyleydi..bunları kapatıp telefonu yeniden açınca düzeldi gibi şu an %76 yenişarj süresi artıyor..
daha detaylı sonra yazarım şimdi galatasaray maçı için kaçmak zorundayım
Az önce diğer klasoruyle ilgili bişey farkketim 2.82gb idi ie den geçmişi sildim 2.44 e düştü başka nerden azaltabiliriz acaba
neden azaltmaya çalişiyorsunazaldikça telefon yavaşlar
Belleği azaltmanın telefonun yavaşlamasıyla ne alakası var ?
Siz dışarıda gürültülü bir ortamda telefonla konuşurken yukarıdaki mikrofonlar dış sesi algılar,aşağıdaki mikrofonlar da sizin konuşma sesinizi.
Üst mikrofondan gelen sesler ile alttaki sesler ayrıştırılır,üstteki sesler(gürültü,dış ses) azaltılır,sizin sesiniz yükseltilir.
Dolayısıyla konuşma sırasında karşı tarafa gönderilen seste gürültü yada dış ses olmaz sizin sesiniz olur.Bu sayede de gürültü engellenmiş olur
Kılıf arayan arkadaşlara öneri
[video=youtube;SFQBurm5YSc]http://www.youtube.com/watch?v=SFQBurm5YSc&feature=player_embedded[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?