Haber Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL (Satışta)

Çift sim diye yazdığınıza göre siz bunu yurtdışından almış olmalısınız.
CD Card yardımıyla hafıza sorunu çözülür.
bu tip cihazlarda genelde her ne hikmetse ana hafızayı az tutuyorlar. Hafıza Card şirketlerimi var nedir.

dakamon

Üye
Arkadaşlar acil bana 640xl nin çift sim kartlı modeli lazım eğer bulursam direk alıcam düşünmeden. @papakudioflu iş için kullanıcam

Bende arıyorum fakat duz XL.dual sim.lumia istiyor iseniz doğubank da 600 tlye var bilginize

Bende arıyorum fakat duz XL.dual sim.lumia istiyor iseniz doğubank da 600 tlye var bilginize
Doğubanktakilere güven olur mu?
Bir de Türkiyeye gelen iki modelden birisi olan Lumia 640 'mı 600.-TL
Çünkü Türkiyeye gelip satılanlar dual simli değil diye biliyorum.. biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?

Ben kişiye XL hangi xl dedim standart düz xl dedi vitrinde gördüm ama dual simli dedi ama hangi seri gibi bilgilerim yok güvenilir mi.dersen imei kontrol et yeterli bence.640 değil sanırım sordum Xl dedi seri yokmuş gibi kutusuna baktım XL olarak yazıyordu.

yurt dışından alın vergisini verin aynı hesap çift sim olsun

yurt dışından alın vergisini verin aynı hesap çift sim olsun
Çift sim opsiyonlusu bana cazip gelmiyor.
Sanki hatlar karışıyor gibi bir düşünce yerleşmiş kafamda..
Acaba bu çift simlileri gerçekten verimli ve sıkıntısız olarak kullanan var mı?
Açıkcası yaygın olarak kullanılıyor mu?

Ben 1030XL buldum bir yerde ama ne özellikleri var bilmiyorum dual sim o da.

Hımm öyle bir cihazımı varmış bilmiyordum.500 tl ye bırakacak.

Oğuzhan

Üye
Harbi bu telefon ne zaman gelecek teknoloji mağazalarına? Gelmeyecekse Zenfone 2 alacağım.

Harbi bu telefon ne zaman gelecek teknoloji mağazalarına? Gelmeyecekse Zenfone 2 alacağım.
bende bekliyorum, ama bu gidişle ağaç olacağız.
Microsoft un pazarlama stratejisinden bir şey anlamadım.
En iyisi sizin çekinizi doğubankta bozturup ordan aldıralım(Yanılmıyorsam Çekiniz vardı değil mi?)

Oğuzhan

Üye
Doğubank tarzı yerlerle pek işim olmaz.

Doğubank da bir tanıdığınız olacak rast gele girip almışlığım da çok oldu ama sorun da yaşamadım.

Tercih edilebilir bir neden..
Fakat nerden alırsam alayım, teknolojik cihazlar benim yüzüme hep gülüyor : )

Son düzenleme: