Microsoft kendi akıllı telefonunu test ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Microsoft kendi akıllı telefonunu test ediyor
Geçiğimiz günlerde yeni işletim sistemi Windows 8‘i sunan yazılım ve donanım devi Microsoft,aynı zamanda tablet modeliSurface‘i de satışa sunmuştu. Oldukça ilgi gören Surface tablet Windows 8 ve Microsoft‘un tabletler için geliştirdiği Windows RT sürümleri ile çalışan farklı versiyonlar içeriyor.

Microsoft ayrıca yine bir kaç gün önce yeni mobil işletim sistemiWindows Phone 8′i de yayınladı. Dünya genelinde bir çok üreticiden deWindows Phone 8 üzerinde çalışan akıllı telefonlar bu ay satışa sunulacak. Diğer taraftan geçtiğimiz dönemde Microsoft‘un da kendi akıllı telefonu ile karşımıza geleceği haberleri yer almıştı. Microsoft görülen o ki tablet segmentinden sonra akıllı telefon segmentinde de kendine yer arayacak.Wall Street Journal‘dan gelen bilgiye göre Microsoft Asya kökenli donanım üreticileri ile kendi akıllı telefonunun test çalışmalarını sürdürüyor. Kaynaktan gelen bilgiye göre Microsoft 4″ ve 5″ arasında bir ekran büyüklüğüne sahip akıllı telefonunun test ediyor. Henüz donanım bileşenlerine ait bilgi bulunmuyor.

Iyi Haberr .. Insallah Cikarr ..

Tesekkurler ..

Software95

Haber için ortalık fena kızışacak gibi

Kerim.

Üye
Bu wp urunleri niye hep koseli tasarim

cengizba

Üye
iyiki hemen çıkmıyor bu kadar çabuk değiştirmek istemiyorum nexusumu

pRime.

Üye
bilin bakalım kim üretecek?

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Rekabet iyi hoş da Nokia'yla o kadar anlaşma yaptı Nokia'yı resmen benliğinden çıkardı symbianı bitirtti baktı durum daha feci şimdi de kendi telefonunu mu çıkarcak ? Bana pek de etik gelmedi. Hadi tablet falan eyvallah da akıllı telefon çıkartarak Nokia'nın satışlarını Samsung ve HTC'nin yanısıra artık Microsoft da baltalamış olur.

- - - Eklendi - - -

bilin bakalım kim üretecek?
Gene Nokia üretecekse önceki yorumum yok varsayılabilir

isterimki nokia üretsin.sağlam ve şık olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...