sünsün Üye Bu proğramı indirenin elleri dert görmesin gerçekten insanlığa büyük hizmeti ve faydası olmuş ve yazı ile ifade edemeyiz ...... Keşke türkçesi olsa da daha fazla faydalana bilsek......... TEŞEKKÜRLER
Bu proğramı indirenin elleri dert görmesin gerçekten insanlığa büyük hizmeti ve faydası olmuş ve yazı ile ifade edemeyiz ...... Keşke türkçesi olsa da daha fazla faydalana bilsek......... TEŞEKKÜRLER
POWER Üye ash54' Alıntı: arkadaşım nasıl indiriliyor Genişletmek için tıkla ... İlk mesajda eklenti halinde duruyor. Onu tıklayarak indiriniz. etrek97' Alıntı: link kırık Genişletmek için tıkla ... Program hem link olarak hem eklenti olarak duruyordu. Link kırık olduğu için sildim fakat eklenti halinde durmakta. İndirebilirsiniz
ash54' Alıntı: arkadaşım nasıl indiriliyor Genişletmek için tıkla ... İlk mesajda eklenti halinde duruyor. Onu tıklayarak indiriniz. etrek97' Alıntı: link kırık Genişletmek için tıkla ... Program hem link olarak hem eklenti olarak duruyordu. Link kırık olduğu için sildim fakat eklenti halinde durmakta. İndirebilirsiniz
Taruu Üye Psiloc irRemote bu program nedir arkdşlar kusuruma bakmayın buradaki resimde gördüm o yüzden soruyorum ilginize tşkür edrim şimdiden
Psiloc irRemote bu program nedir arkdşlar kusuruma bakmayın buradaki resimde gördüm o yüzden soruyorum ilginize tşkür edrim şimdiden
fom59 Üye 2008 demişsin ama bende "World Factbook 2006" olarak gözüküyor.Yinede ellerine sağlık.Program çok güzel.
2008 demişsin ama bende "World Factbook 2006" olarak gözüküyor.Yinede ellerine sağlık.Program çok güzel.