Haber Microsoft, Cyanogen'e Yatırım Yapıyor Olabilir!

Konu Sahibi
Microsoft, Cyanogen'e Yatırım Yapıyor Olabilir!

Microsoft'un Android'in popüler ROM geliştiricisi Cyanogen ile ilgilendiğine dair bir rapor, geçen sene Ağustos ayında gündeme oturmuştu. O tarihlerde Google dan gelen teklifi geri çeviren Cyanogen ile ilgili o tarihlerden bu yana bir gelişme yaşanmamıştı.

Wall Street Journal 'dan gelen yeni bir haberde ise Microsoft'un Cyanogen'e 70 milyon dolar yatırım yaptığını söylüyor. Firma şu aralar Windows 10'un telefon ve PC sürümü üzerinde çalışsa da Office uygulamalarını daha da fazla platforma ulaştırmayı hedefliyor olabilir.

Bu yatrımın etkisinin ise zamanla hep beraber göreceğiz.

Tepkiler: B.A.R.O.N
CM ile google'un arası zaten açık. MS çakallık yapıp CM'yi satın alabilir

PriZm

Üye
Hayatta inanmam.

SHS

Üye
Anca ilgilenir

Yani mc yatırım yapınca ne olacak? CM geliştirilmese ne olacak? Kullanılan sistem gene android yani? o zaman bütün orta seviye kullanıcılarını toplayalım mcnin elini öpüp gelsinler

PriZm

Üye
Düşmanımın düşmanı benim dostumdur lafını hiç duymadın mı?
Yinede Google ile CyanogenMod'ın araları o kadar da kötü değil. Nihayetinde CyanogenMod'ın da Android için Google'a ihtiyacı var.

wpfurkan

Üye
Yinede Google ile CyanogenMod'ın araları o kadar da kötü değil. Nihayetinde CyanogenMod'ın da Android için Google'a ihtiyacı var.
O kadar kötü değildir diyorsun da bu kadar agresif bir tavır sergilemeleri normal değil. Biz hep android'i daha iyi hale getireceğiz demeleri başka biz android'i sizin elinizden alacağız demek başka.

PriZm

Üye
O kadar kötü değildir diyorsun da bu kadar agresif bir tavır sergilemeleri normal değil. Biz hep android'i daha iyi hale getireceğiz demeleri başka biz android'i sizin elinizden alacağız demek başka.
Bekleyelim görelim bakalım.

wpfurkan

Üye
Bekleyelim görelim bakalım.
Bekleyelim ama zaten bir şey olacağı da yok aslında. Cyanogenmod kendi dedikleri gibi Android'i google'den almaları için 10 fırın ekmek yeseler yine de yetmez. Bir hazır sistemi modlamak ve optimize etmek ile komple bir sistemi üretmek arasında dağlar kadar fark var.

Son düzenleme:
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
O işi nokia çok denedi beceremezler Nokia gibi batarlar

MaxipmaN

Üye
satışlar düşünce çakal moda geçti demek

0MG90

Üye
İnanmıyorum. Yatırım yapsa da, alsa da ne olacak ki. Boş ümitlere kapılmayın.
Cyanogenmod biz android'i google'in elinden almak istiyoruz diye açıklama yaptı. Araları iyi değil.
Elinden almak istiyoruz demediler. Android'i Google'dan uzak tutmak istiyoruz dediler. Google'dan daha stabil olduklarını iddia ediyorlar sanırım.

wpfurkan

Üye
Yani benim okuduğum yabancı siteden ben öyle çevirdim. Türkçe haberi şöyle şekilde "Android'ı googledan kurtaracak" diye yazılmış.

Son düzenleme: