YsF_90 Üye arkadaşlar ben bu oyunu indirdim telefonuma kurmaya çalıştım telefona kurmadı ekrana counter strike 1.0 yazıyo 5sn sonra kapanıyo ve virüs taraması yaptım TROJAN türü virüs çıkıyo haberiniz olsun
arkadaşlar ben bu oyunu indirdim telefonuma kurmaya çalıştım telefona kurmadı ekrana counter strike 1.0 yazıyo 5sn sonra kapanıyo ve virüs taraması yaptım TROJAN türü virüs çıkıyo haberiniz olsun
melih1519 Üye ****** numbere ne yazcam --------------- Ekleme --------------- ****** numbere ne yazcam bilen var mı? --------------- Ekleme --------------- -****** numbere ne yazcam bilen var mı?
****** numbere ne yazcam --------------- Ekleme --------------- ****** numbere ne yazcam bilen var mı? --------------- Ekleme --------------- -****** numbere ne yazcam bilen var mı?
locoste88 Üye ******** adam gibi dosya koy virus lu dosya yi koymus caounter diye yukletiyo arkadaslar yuklemein vurus lu oyun
******** adam gibi dosya koy virus lu dosya yi koymus caounter diye yukletiyo arkadaslar yuklemein vurus lu oyun