Hasand.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tabikide bana aittirtema yamana birşey demiyorum da şu kullandığın ifadeyi değiştir önce "tema yapımı tamamen bana aittir" , hiç carbide.ui ile tema yaptın mı da tamamen sana ait oluyor, olan temanın arkaplanını topbarını statusbarını üst açılır menüsünü ikonlarını değiştiriyorsun..
heee unutmadan bir de UID kodunu
nasıl sana ait toolbar ve backgraund değiştirmiş sin sadece bu kadar 1500 tane ikonu sen yapmadığın halde bu şekilde paylaşım yapmanı onaylamıyorumTabikide bana aittir
temada herşeyi değiştiriyorum ama ikon paketını başka temadan aldımnasıl sana ait toolbar ve backgraund değiştirmiş sin sadece bu kadar 1500 tane ikonu sen yapmadığın halde bu şekilde paylaşım yapmanı onaylamıyorum
sürekli aynı ikonlar ama farklı isimlertemada herşeyi değiştiriyorum ama ikon paketını başka temadan aldım
Tamam bundan sonra farklı bır ıkon kullanırımsürekli aynı ikonlar ama farklı isimler
hiç olmayan farklı bir ikon dan tema yaparsan o zaman derim senin kendi yapımın diye
bu şekilde sadece editleme yapmış olursun
sen benim dediğimi anlamadım farklı bir ikon da kullanmış olsan kendi yapmadığın bir paket üzerinden editleme yapacaksın sonra sıfırdan ben yaptım diyeceksin bu olmaz ama konu başlığına edit diye yazarsan olur ayrıca konularında beğeni kasmak amacı ile istenen talepler yasakTamam bundan sonra farklı bır ıkon kullanırım
ben beğeni veya takpçi kasmak amacı olmadan yapıyorumsen benim dediğimi anlamadım farklı bir ikon da kullanmış olsan kendi yapmadığın bir paket üzerinden editleme yapacaksın sonra sıfırdan ben yaptım diyeceksin bu olmaz ama konu başlığına edit diye yazarsan olur ayrıca konularında beğeni kasmak amacı ile istenen talepler yasak
UID kodunu degıstırmesı gerektıgınıde ben söylemıstımtema yamana birşey demiyorum da şu kullandığın ifadeyi değiştir önce "tema yapımı tamamen bana aittir" , hiç carbide.ui ile tema yaptın mı da tamamen sana ait oluyor, olan temanın arkaplanını topbarını statusbarını üst açılır menüsünü ikonlarını değiştiriyorsun..
heee unutmadan bir de UID kodunu
hmm sen söyledınUID kodunu degıstırmesı gerektıgınıde ben söylemıstım
İos 8(İphone 6 STOCK) Tema by HaSaNd. - MaxiCep burda demıstım unutmussun sanırımhmm sen söyledın
tamam paylaşırımBu temanın editlenmemiş, orjinal halini paylaşabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?