Messenger-pro 3 ile sms gönder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Messenger-pro 3 ile sms gönder
arkadaşlar artık netden sms göndermek çilesine son,sorunsuz sms gönderin, iyi eğlenceler

Burdan İndiriniz.....

jöly

Üye
öncelikle teşekkürler

bişey sormak istiyorum sadece telsim hatlı telefona mı yollayabiliyoruz ben daha önce böyle bişey duymuştum o yüzden soruyorum

FrontmaN

Üye
<div class='quotetop'>(jöly &#064; Apr 6 2006, 09&#58;30 PM) [post=310905]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
öncelikle teşekkürler

bişey sormak istiyorum sadece telsim hatlı telefona mı yollayabiliyoruz ben daha önce böyle bişey duymuştum o yüzden soruyorum
[/b][/quote]

Her hattan yollanıyor. ÜStelik İsteğin numaradan istedğin numaraya da atılabiliroyr.

jöly

Üye
<div class='quotetop'>(FrontmaN &#064; Apr 6 2006, 09&#58;51 PM) [post=310917]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(jöly &#064; Apr 6 2006, 09&#58;30 PM) [post=310905]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
öncelikle teşekkürler

[/b][/quote]

Her hattan yollanıyor. ÜStelik İsteğin numaradan istedğin numaraya da atılabiliroyr.
[/b][/quote]

çok teşekkürler

arkadaŞlar Bu Programla Turkcell+avea+telsİm Sms Atar Hemde İstedİĞİn KİŞİ Adina Sms Atar. Ama Turkcellİ Kandiramiyor.ynliŞ Hatirlamiyorsam 3 Yada 5 Sms Hakkin Var Bu Hak Dolduktan Sonra Yenİden Regİster Oluyoyon

Exalans

Üye
dostum daha önce ben bunu yayınlamıştım yinede çok sağol

serhad59

Üye
Arkadaşlar ben deneme için kendime mesaj yoladım +44 ile başlayan bir numaradan teşekkür mesajı geldi. Daha sonra tekrar denedim tekrar geldi bunun sebebini bilen biri varsa yardım edebilir mi?

alien61

Üye
eskiden işe yarıyordu hemde süper çok eğleniyordum ama şimdi sadece reklam sms i atıyor yani işe yaramıyor

Nedved

Emekli Yönetici
Konu geçerliliğini yitirmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...