achambo Üye -Akıncı' Alıntı: birşey olmaz herikiside zararlı Genişletmek için tıkla ... 1.4 olan çok zararlı ama
Akıncı Üye achambo' Alıntı: 1.4 olan çok zararlı ama Genişletmek için tıkla ... ölecez yeni telde görüşürüz
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: ölecez yeni telde görüşürüz Genişletmek için tıkla ... ölmezsin kardeşim benim
qarzulocne Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: herkes ölecek Genişletmek için tıkla ... Ben kazik cakicaktim ama ya :mad:
qarzulocne Üye Konu Sahibi Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: NOKIA C6-01 kaç değeri? Genişletmek için tıkla ... Nokia C6-01 SAR degeri 1,10 W/kg, nokia genel olarak yuksek sar degerine sahip. Uzun telefon konusmalarinda rahatsizlik hissediyormusun. Yanma çinlama bolgede yuksek ısı vs. Mini 15 dk lik konusma ile.
Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: NOKIA C6-01 kaç değeri? Genişletmek için tıkla ... Nokia C6-01 SAR degeri 1,10 W/kg, nokia genel olarak yuksek sar degerine sahip. Uzun telefon konusmalarinda rahatsizlik hissediyormusun. Yanma çinlama bolgede yuksek ısı vs. Mini 15 dk lik konusma ile.