aarslqnn
Üye
-
Konu Sahibi
-
Anladım ben du battery proya döneyim o zaman. bir de şeyi sorayım sence nova launcher pro çok şarj yer mi? bir araştırma yaptım launcerler çok ram harcadıgından şarjıda baya götürüyormuş da değişijlik olsun istiyorum ne kadar fark ettirir? 2-3 saat falan mı azaltır şarj süresini sence?Green power varda oda telefonun herşeyine karışıyor
anladım bak bu daha açıklayıcı bir yorum olduŞey aslında telefonun ramiyle alakalı bu şarj yemesi ram azsa aşırı götürür adw pro öneririm o daha az yiyor eski cihazımda onu kullanıyordum.
Clean master gibi işi ise yaramaz çünkü clean masterda programlar tekrar calismaya başlıyor çoğu temizleme uygulaması da cop
yok ya öylesine açmıştım zatenanladım bak bu daha açıklayıcı bir yorum oldubenimde eski tel ace 2ydi şimdi t50 aldım da t50nin rami nerden baksan 2 katı ondan daha az şarj yer dediğin gibi bu arada kusura bakma konunu baltaladım biraz eline sağlık paylaşım için
Hocam kendisinin kullanımı az yaklaşık 5mb felan mesela benim telefonda kapattığı uygulamaların boyutu 300 mb buluyor buda büyük bir fark oluşturuyor anlatabildim sanırım eger tel kötüyse sıkıntı çıkarabilir ama iyiyse şarjı arttırır ve uzatırCihaz kapalıyken otomatik kapatacagindan extra sarj yer. Cpuyu surekli calistirir.
tamam hocamOndan bahsetmiyorum. Arka plandaki uygulamalari otomatik kapatacagindan dolayi ac kapa ac kapa ac kapa cpu surekli bununla ugrasir.Buda şarjin cabuk bitmesine yol acar benim tavsiyem Yalnizca bellek temizleyici kullanmanizdir. Otomatik olan hic hir seyi kullanmayin. Cihazin zaten aktif ZRAM ı var. İhtiyaç halinde ramı sıkıştırır. İllaha kullanmak istiyorsaniz yalnizca bellek temizleyicisini kullanin diger yamalari aktif etmeyin.
Paylaşım için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?