sata3 Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: O arayuzun sikintisi holo launcher yukle Genişletmek için tıkla ... sen de de oluyormu
avast' Alıntı: O arayuzun sikintisi holo launcher yukle Genişletmek için tıkla ... sen de de oluyormu
sata3 Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... ilk şarzı kaç saat yaptın kfahaa' Alıntı: Hadi Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... daha iyileri senin olsunbeyler recovery moda alcaktım format atmak için yanlışlıkla fast boota bastım tablet takılı kaldı fast boot yazıyo ilerlemiyo lütfen acil yardım edin @avast @Siyceybuda foto
avast' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... ilk şarzı kaç saat yaptın kfahaa' Alıntı: Hadi Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... daha iyileri senin olsunbeyler recovery moda alcaktım format atmak için yanlışlıkla fast boota bastım tablet takılı kaldı fast boot yazıyo ilerlemiyo lütfen acil yardım edin @avast @Siyceybuda foto
sata3 Üye Konu Sahibi avast' Alıntı: Acma kapamaya tablet kapanana kadar basili tut 20 saniye Genişletmek için tıkla ... hallettim sağol ama bian acayip korktumTabletin camı kırıldı
avast' Alıntı: Acma kapamaya tablet kapanana kadar basili tut 20 saniye Genişletmek için tıkla ... hallettim sağol ama bian acayip korktumTabletin camı kırıldı
kfahaa Üye mısto61' Alıntı: hallettim sağol ama bian acayip korktumTabletin camı kırıldı Genişletmek için tıkla ... Nasıl kırdın la
mısto61' Alıntı: hallettim sağol ama bian acayip korktumTabletin camı kırıldı Genişletmek için tıkla ... Nasıl kırdın la
sata3 Üye Konu Sahibi kfahaa' Alıntı: sana böyle yaptı mı Genişletmek için tıkla ... para benimdi de bişe demedi
PixelWolf Üye oha hemen kırıvermiş bide :O Bende de asus nexus 7 var ve arada menüden geçişte kasıyorolsun o kadar. performansı güzel bence.
oha hemen kırıvermiş bide :O Bende de asus nexus 7 var ve arada menüden geçişte kasıyorolsun o kadar. performansı güzel bence.