kyoman Üye FerreT' Alıntı: yok böyle iyi çöpe atacak param yok benim Genişletmek için tıkla ... güzel cvb
canturgay Üye FerreT' Alıntı: yok böyle iyi çöpe atacak param yok benim Genişletmek için tıkla ... ne alaka abiii...
FerreT' Alıntı: yok böyle iyi çöpe atacak param yok benim Genişletmek için tıkla ... ne alaka abiii...
FerreT Üye canturgay' Alıntı: ne alaka abiii... Genişletmek için tıkla ... Kız arkadas demek masraf demek..Sevgilin demek paranın değeri yok demek
canturgay' Alıntı: ne alaka abiii... Genişletmek için tıkla ... Kız arkadas demek masraf demek..Sevgilin demek paranın değeri yok demek
canturgay Üye FerreT' Alıntı: Kız arkadas demek masraf demek..Karın demek paranın değeri yok demek Genişletmek için tıkla ... seninkisi kör mantık.. evde kalırsın bak böyle...
FerreT' Alıntı: Kız arkadas demek masraf demek..Karın demek paranın değeri yok demek Genişletmek için tıkla ... seninkisi kör mantık.. evde kalırsın bak böyle...
ufuk023 Üye Mersin'in tantunisi meşhur, Kızkalesi, Cennet Cehennem, Astım Mağarası, Akkum plajı ve Silifke'nin yoğurdu meşhur. Bi de mezitlinin güzel kızları meşhur yanlış hatırlamıyosam 10yıl önce öyleydi Hatta bir ilişkim olmuştu orada Tokat nesi meşhur
Mersin'in tantunisi meşhur, Kızkalesi, Cennet Cehennem, Astım Mağarası, Akkum plajı ve Silifke'nin yoğurdu meşhur. Bi de mezitlinin güzel kızları meşhur yanlış hatırlamıyosam 10yıl önce öyleydi Hatta bir ilişkim olmuştu orada Tokat nesi meşhur
Praetor Emekli Yönetici Tokat'ın kankası meşhurdur Zeytinyağlı yaprak sarması! Peki benim memleketimin nesi meşhur? Giresun'un?..
Tokat'ın kankası meşhurdur Zeytinyağlı yaprak sarması! Peki benim memleketimin nesi meşhur? Giresun'un?..