Jelly Beanci
Üye
ben de yüklenen ve lisan hatası yüzünden kapanıyor sanırım benim android sürümümden olmalı siz hangi sürümü kullanıyorsunuzyapinca atarim
sanirim attigin apk hasarlanmis daha once bu surumu yuklemisdim ama simdiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgordugun uzre yuklenmiyor ve yukleyemedigim uygulamalar uzerinde calisamiyorum luckypatcher ile
4.4.4ben de yüklenen ve lisan hatası yüzünden kapanıyor sanırım benim android sürümümden olmalı siz hangi sürümü kullanıyorsunuz
evet sdk 21 yaziyor4.4.4lp mi lazim buna
play.mob.org dan mc4ün 1.1.7c surumunu indirip Androidmanifest.xml icindeki sdk degerlerini 21e getirirsen calisacagini dusunuyorum dene bi ama manifesti editlemek icin pc lazim elinde pc varsa anlatim ?gencler banada yardım edin ya sırf bunu icın 5 kere hard eset attım
banada yardım edermsınız benım napmam lazım?
https://www.maxicep.com/forum/attachments/notepad-tr-win7-xp-noss_bar-zip.115180/Pc ye Notepad++ indir once
yine hüsran yine hüsran bu sefer de yüklenirken hata veriyorWinrar ile apk içine gir Androidmanifest.xml dosyasını masaüstüne atıp Notepad++ ile editlemeye gir sdk değerleri var ustte target ve min sdk 17 ve 9 yanlış hatırlamıyorsam bunlardi bunlari 21yap
Sonrada kaydedip apk içindeki ile değiştir ardından imzalama var onuda anlatım senmi yapacaksın benmi yapım ?
@Jelly Beanci denedinmi yukarda attigim apk yı ?
yeni güncelleme gelince onun kırılmasını bekleyeceğiznapmamız lazım kı oyunda para vermek ıstemıyorum
tm çok saol sen olmasan
Direk xml yi editliyorum null felan cikiyor multi tools ile ayiklayip editliyorum bu seferde sdk yok multi tools ile tekrar toplayip baktim yine null cikiyor ben baska seyler denerken bi yontem daha var aklimda root varmi cihazda root lazim bu soylicegim yontem icinnormal olsun kardesim
ne zaman biter kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?