private Üye eyvallah dostum.böyle bir program arıyordum.s60 ta vardı.teli değiştirdim v3 ü arıyordum.teşekkürler.
eyvallah dostum.böyle bir program arıyordum.s60 ta vardı.teli değiştirdim v3 ü arıyordum.teşekkürler.
ferhatdd Üye P_O_W_E_R' Alıntı: MBounce My Ringtone MBounce My Ringtone mp3 leri telefondan kesmenize yarıyor.Fakat keseceğiniz mp3 ler en fazla 128 kbps olmalı... Uyumlu Telefon Modelleri 3250 6290 E50 E60 E65 E70 N71 N73 N80 N91 N93 N95 Genişletmek için tıkla ... tesekkürlerrrrrrrr
P_O_W_E_R' Alıntı: MBounce My Ringtone MBounce My Ringtone mp3 leri telefondan kesmenize yarıyor.Fakat keseceğiniz mp3 ler en fazla 128 kbps olmalı... Uyumlu Telefon Modelleri 3250 6290 E50 E60 E65 E70 N71 N73 N80 N91 N93 N95 Genişletmek için tıkla ... tesekkürlerrrrrrrr
lotus33 Üye paylaşım için saol kardeş bi ricam var senden bunun aktivasyon kodunu biliyormusun --------------- Ekleme --------------- heyyy aktivasyon kodunu buldum 0000 mış
paylaşım için saol kardeş bi ricam var senden bunun aktivasyon kodunu biliyormusun --------------- Ekleme --------------- heyyy aktivasyon kodunu buldum 0000 mış
yahyaturk Üye kardeş bende n73 me var programı indirdim sertifika hatası diyo bu sorunu nasıl halladebilirim.acil cevap yazabilen olursa sevinirim
kardeş bende n73 me var programı indirdim sertifika hatası diyo bu sorunu nasıl halladebilirim.acil cevap yazabilen olursa sevinirim
hafrix Üye ya dostum mp3 kestikten sonra kayıt etmiyor yani save dediğin zaman bir sorun veriyor ingilizce herhalde ama analamadım ama yardımcı olursanız sevinirim ama yinede teşekür ediyorum.
ya dostum mp3 kestikten sonra kayıt etmiyor yani save dediğin zaman bir sorun veriyor ingilizce herhalde ama analamadım ama yardımcı olursanız sevinirim ama yinede teşekür ediyorum.
serkan_kup Üye ii güzel de kardeş benimkinin süresi bitti kapandı proğram deneme sürümü heralde nasıl yapçaz