ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Aynen ben gta 5 i single oynamıcam hep online için bekliyomWatch Dog oynuyacağız GTA beklerken.
Emin ol bi daha yapmaz rockstar aynı hatayı çünkü bi daha aynı hatayı yaparsa artık tamamen biter gta serisi insanların gözünde tabi pc versiyonu için.gta 5 4 gıbı olusa bosuna beklemıs oluruz
umarım yapmaz cunku gta 4 pc optımızyonu fıyaskoydu... hadı korsanı gectım orjınal cd alanlar bıle soka ugradı.... bakalım gorecez gta 5 cıkabılıse bıde watc dogs u merak edıyom gta benzerı bıseyEmin ol bi daha yapmaz rockstar aynı hatayı çünkü bi daha aynı hatayı yaparsa artık tamamen biter gta serisi insanların gözünde tabi pc versiyonu için.
Ekimde çıkacak diye biliyorum.Grand Theft Auto Five gine yok PC için
Gta 4ün ne kötülüğü var ki bence oyun çok güzelgta 5 4 gıbı olusa bosuna beklemıs oluruz
Nesi kötü ki gta 4ün bence çok güzelEmin ol bi daha yapmaz rockstar aynı hatayı çünkü bi daha aynı hatayı yaparsa artık tamamen biter gta serisi insanların gözünde tabi pc versiyonu için.
optımızasyon bastan savma yapılmıs arabalar yolda zor duruyoEkimde çıkacak diye biliyorum.
Gta 4ün ne kötülüğü var ki bence oyun çok güzel
Nesi kötü ki gta 4ün bence çok güzel
Araba sürmek diğer gta serilerinden daha zor evet.optımızasyon bastan savma yapılmıs arabalar yolda zor duruyo
sene 2014 bi ESP koyamamışlar mı :PAraba sürmek diğer gta serilerinden daha zor evet.
araba yolda durmuyokı bıldıgın buzda kayıyoAraba sürmek diğer gta serilerinden daha zor evet.
x1950 ile konsolda kasmadan oynanan oyun pc versiyonunda hd6850 lerde bile kasıyor öle güzel bi optimizasyonu varEkimde çıkacak diye biliyorum.
Gta 4ün ne kötülüğü var ki bence oyun çok güzel
Nesi kötü ki gta 4ün bence çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?