lgkg300 Üye Uqur5445' Alıntı: kiza cok baglıyım abi ya içimi kararttınız Genişletmek için tıkla ... Kardeşim kız seni gerçekten seviyorsa zaten seni bekler yok sevmiyorsa hiç boşuna takma. Arkadaşların dediği gibi vatan görevini yap. Bir mapus daminda bir de askerlikte sevda çekilmez. ---------- Eklendi @ 09:26:31 ---------- Yazıldı @ 09:23:13 ---------- Malamadrı' Alıntı: bende kasım da gidiyorum ---------- Eklendi @ 03:41:14 ---------- Yazıldı @ 03:40:45 ---------- bu konu bana da lazım diye hepsini okudum Genişletmek için tıkla ... Askere gideceğin vakit konu aç, kardeşimizi uğurlarız
Uqur5445' Alıntı: kiza cok baglıyım abi ya içimi kararttınız Genişletmek için tıkla ... Kardeşim kız seni gerçekten seviyorsa zaten seni bekler yok sevmiyorsa hiç boşuna takma. Arkadaşların dediği gibi vatan görevini yap. Bir mapus daminda bir de askerlikte sevda çekilmez. ---------- Eklendi @ 09:26:31 ---------- Yazıldı @ 09:23:13 ---------- Malamadrı' Alıntı: bende kasım da gidiyorum ---------- Eklendi @ 03:41:14 ---------- Yazıldı @ 03:40:45 ---------- bu konu bana da lazım diye hepsini okudum Genişletmek için tıkla ... Askere gideceğin vakit konu aç, kardeşimizi uğurlarız