faminor
Üye
Arkadaşlar; maya takvimi ile ilgili asıl gerçek, 2012de dünya dışı varlıklarla ilk resmi temasın sağlanacağıdır. Kısacası GELİYORLAR! 2012'de herkesin göreceği şekilde ortaya çıkacaklar ve ilk teması kuracaklar. Bunu kanıtlayan şeyler ise Amerika ve Rusya'nın ortak yürüttüğü Füze Savunma Sistemi ve 1985'de Reagen ve Kennedy'nin 5 saat boyunca, takvim üzerine konuştuktan sonra bu kararı almalarıdır. Füze Savunma Sistemi ise, dünyadışı varlıklara karşı oluşturulumuş bir kalkandır, ve bu da insanoğlunun saldırgan yapısını gösteriyor...
Allahtan başka kimse ne zaman kıyametin kopacağını bilemez bn şahsen inanmıyorum..
Arkadaşım değil babacığım demek istedin herhalde, forumda yaşlar yazıyor, seninki 23 benimki 43...sen benim ile jenerasyon ve mantık olarak arkadaş olamazsın...zaten aslında felsefi anlamda olmamızda mümkün değil...saygıyı biz büyüklerimizden öğrenmiştik, ALLAH SİZE ÖĞRETMEDİ Mİ SAYGIYI EVLAT...
Evren Sadece Yaşadığımız gezegen için yaratılmışsa, gerçekten yazık olmuş.....(Bunu bir düşünür söylemiş şu anda adını hatırlayamadım..meditasyondayım, çıktığımda bulur yazarım...)
//mutti159 dan alıntı "şimdi dersiniz nasıl iletişim kuruyolartabikide mayaların telapati yoluyla iletişim kurabiliyorlar."
Mayalar Beta ve Gama Frekanslarını kullanabildikleri için spiritüel yeteneklerini kullanabiliyorlardı (ve maalesef 5000 yıl önce yaşamış mayalardan yaklaşık 2000 yıl kadar önce yaşamış MU kıtası halkıda..(o zamanlar kutsal kitap din min yok ortada yani [Gerçi mayalar zamanında da daha dinler falan yok])..Ne zaman dinler ortaya çıkmış insanlar Alfa dalgasında takılıp kalmışlar ki bunun teknik açıklaması ile ilgili bilginin bir kısmı (çok küçük bir kısmı aşağıda ve alıntıdır...)
Beynimizin yaydığı Elektro Manyetik Dalgaların 5 ana frekansta olduğu tespit edilmiştir. Bunlar ;
Delta Dalgaları (1-3 Hertz) = Derin uyku, Bilinçsizlik halinde Beynin çıkardığı Elektro Manyetik Dalgalardır.
Teta Dalgaları (4-7 Hertz) = Derin gevşeme, Uyuşukluk, Hafif uyku halinde Beynin çıkardığı Elektro Manyetik Dalgalardır.
Alfa Dalgaları (7-11 Hertz) = Relaks halde iken ve Uykudan önceki safhada Beynin çıkardığı Elektro Manyetik Dalgalardır.
Beta Dalgaları (11-25 Hertz) = Aktif çalışırken, Dikkat ederken, Bilgi alıp ve verirken Beynin çıkardığı Elektro Manyetik Dalgalardır.
Gama Dalgaları (25-60 Hertz) = Öğrenme, Anlama, İdrak için zihnin zorlandığı sırada Beynin çıkardığı elektro Manyetik Dalgalardır.
Daha sonraları yapılan çalışmalarda ise Beynin değişik Düşünceler düşünürken dahi değişik frekansta Elektro Manyetik Dalgalar çıkardığı tespit edilmiştir.
Yani İnsanın Elektro Manyetik bir varlık olduğu, her hareketinin, her düşüncesinin Elektro Manyetik Dalgalar halinde yayınlandığı anlaşılmıştır.
Nitekim Bugün Düşünceden komut alarak çalışan Bilgisayarlar deneme aşamasında bulunmaktadır.
*Bir Piyanoya yakın bir yerde, belirli bir müzik sesi çıkartılırsa, Piyanodaki tellerin birinin veya bir kaçının (Hepsinin değil) titreştiği görülür. Piyanonun titreşen telleri, çıkartılan Müzik sesiyle aynı Frekansta olanlardır. Bu olaya Fizik İlminde Akustik Rezonans denmektedir.
*İşte son 20 yılda devamlı arttığı tespit edilen Schumann Rezonansı, Akustik Rezonans Yasası gereği, Schumann Rezonansı içinde yaşayan Tüm İnsanları ve Canlıları etkileyerek, Onların Beyinsel olarak yayınladıkları Elektro Manyetik Dalgaların frekanslarını yükseltmektedir. Diğer bir ifadeyle Schumann Rezonansını 12 Hertz'e yükselmesi demek genel olarak İnsanların Alfa Dalgaları (7-11 Hertz) frekansından, Beta Dalgaları (11-25 Hertz) frekansına çıkartılması demektir.
Başka bir ifadeyle Bu durum, İnsanların Relaks halden-Uykulu halden uyandırılarak Bilinçli hale getirilmesidir.
*Not. Bilgi Kitabı, Alfa Dalgalarının Dini Bilgiler olduğunu, Beta Dalgalarının ise İlim ve Bilim Dalgaları olduğunu bildirmektedir.
burası ilginç.<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>Maya takvimine göre beş bin yıldan beri çizgisel bir zamanda yaşıyoruz; Doğumla başlayan mezarda son bulan. 5 bin yıl boyunca insanlar gelecekte ve geçmişte ne olduğuna, içinde bulundukları zamanda ne tecrübe ettiklerinden daha çok ilgi gösterdi. Tüm bu zaman bilinci değişmek üzere. İnsanlar anı yaşamaya başlayacak[/b]
sadece arapça bildiğine inandığınız bir tanrıya tapıyorsunuz...yaratıcının dili evrenseldir, bırakın allah cc bilmemneyi...bilim okuyun bilimmmmmm...ben 43 yaşındayım iki ünv. bitirdim, cahil ya da çocuk deme şansınız da yok....2012 birşeylerin değişeceği zamandır..en azından pole shift olayını irdeleyin, kendinize gelin...domalıp namaz kılmayla kurtulamazsınız bu işten....bu head of spiders beni gerdi...seviye düştüyse kusura bakmayın....
Salih Baba™;1774238' Alıntı:2013 gelsede şu kehanetleri yapanlar bi ... olsa.....
guzel paylaşım ama ben bu tarz seylerden korktukce sıtede durmadan kehanet 2012 delı olcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?