Ulubeyli64
Üye
powervrsgx544mp3 mü adreno 330 mu? bildiğim kadarıyla 330 ama ekadar bir fark vardır?
ama 330 hd destekliymiş değil mi?
Çok bir fark yok
sgx544'ün adreno 330'dan iyi olabilmesi için en azından 4 çekirdekli olması gerekir. adreno330 544mp3'ten daha iyi ancak bildiğim kadarıyla henüz snapdragon 800'lü bir cihaz görmedik. ayrıca Xiaomi Mi-3 antutudan 80bin küsür puan almış. hatırlatırım antutu benchmark'ı grafik ağırlıklı bir benchmark değildir. eğer bu tarz bir benchmark arıyorsanız glbenchmark'a bakacaksınız. sgx gpu'larının liderliğini orada görebilirsiniz.
Ben de bilmiyorum ancak o gpular ciddi anlamda guclu. Tek basina bilgisayar calistirip ornek renderlar oynatacak kadar. Su anda sgx5 serisini yeterli gordukleri icin piyasaya surduklerini sanmiyorum.
Eğer sürerler ise zaten direk tekel haline getirebilirler. Sgx5 serisi 40 milyon Poligon çizebiliyir.
Rogue serisi ise araştırmalarıma göre 400milyon+ çizebiliyor. Ayrıca veri yoli genişliği vs de gerçekten çok iyi. Benim gt540m gpusunun 4te1 i gücünde resmen. Sadece ram miktarı düşük.
s4 için olan powervrsgx544mp3 s3 ise mali-400mp4Teşekkür ederim birde s3 ve s4 için olanları paylasirmisin
Oldukça iyi şuan içinxperia l de yanılmıyorsam adreno 305 var oyun performansı nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?