MaxiOkey Turnuvası Eşli mi olmalı Yoksa herkes tek mi?

MaxiOkey Eşli Mi Oynansın Yoksa Herkes Tek Mi?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
MaxiOkey Turnuvası Eşli mi olmalı Yoksa herkes tek mi?
Bazı Arkadaşlarımızla Oyunun Eşli yada Tek yapılması konusunda fikir ayrılığına düşmüş bulunmaktayız.Bunun üzerine siz değerli üyelerimizin fikirlerine başvurma kararı aldık,katılım göstermenizi istiyoruz.Oylama Sadece 2 Gün Sürecektir.Anket Sonucuna Göre Kesin Karar Verilecektir...​

Oylama Sonunda Eşli Yapılsın Çıkarsa Son 4'lü Tek Mücadele Edecek ve Tek Bir Kazanan Çıkacaktır...
Konu Linki:http://www.maxicep.com/maxicep-yari...si-basliyor-katilim-3-517288.html#post3601454

Sebep olmaktan dolayı gurur duyuyorum yarışmayı sonuçta 1 kişi kazanacağı için oyun sürecinin tekli olmasından yanayım

Konu Sahibi
bugün pınarda tek oynayalım dedi açıkcası benimde kafamda herkes tek fikri var bu arada ankete katılım göster semih

Tepkiler: arslansem

'Patron

Üye
Eşliyi seçtım ama tekde mantıklı geliyor bakalım artık

Tepkiler: Tuba.Erva
    Konu Sahibi
ne çıkarsa o artık herkes kabul edecek

Farketmez Acaba Ne Zaman Turnuva

Konu Sahibi
Katılımlar Bittikten Sonra

minoo

Üye
Ben herkes tek olsun demedim ki ya
En başta eşli oynansın, sona kalan 4lü de tek olsun dedim.

Konu Sahibi
pınar senin dediğine de itiraz geldi fazlaca,ya senin dediğin gibi son 4lü tek olacak öncesinde eşli oynanacak ya da sonuna kadar herkes tek olacak.Bunu oyluyoruz bunu da bilin

minoo

Üye
Yaa ne farkeder oynayalım işte Ama eşli olursa daha bi zevkli olur

Konu Sahibi
tamam kızım oynamayalım mı dedik oynucaz çifte gidip bitecem tl yanıma kar kalacak

minoo

Üye
Tamam be bi şey demedik Bir an önce başlayalım

Konu Sahibi
Anket bitsin başlarız

Mynette Değilde Facebookta Oynama İmkanımız Var Mı Mynet Biraz Tuhaf Geldi Bana Küçücük Ekranda

Tepkiler: 'Patron

minoo

Üye
Ama herkesin face'i yok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...