minoo Üye İyi de ortağın gece mi çalışıyor yahu Bana cuma da uyar ama sanırım bizi toplu olarak atacaklar yarışmadan
İyi de ortağın gece mi çalışıyor yahu Bana cuma da uyar ama sanırım bizi toplu olarak atacaklar yarışmadan
Kurtuluş40 Emekli Yönetici minoo' Alıntı: İyi de ortağın gece mi çalışıyor yahu Bana cuma da uyar ama sanırım bizi toplu olarak atacaklar yarışmadan Genişletmek için tıkla ... Gecemi ne is yapacakki Sabah erken kalktigi icin sorun orda kaynaklaniyor. Aksamlari 8 de giriyor 10 da yatiyor. Ama hafta sonlari sabaha kadar oturuyoruz.
minoo' Alıntı: İyi de ortağın gece mi çalışıyor yahu Bana cuma da uyar ama sanırım bizi toplu olarak atacaklar yarışmadan Genişletmek için tıkla ... Gecemi ne is yapacakki Sabah erken kalktigi icin sorun orda kaynaklaniyor. Aksamlari 8 de giriyor 10 da yatiyor. Ama hafta sonlari sabaha kadar oturuyoruz.
arslansem Üye Yok hala daha girmemiş ----------Eklendi @ 23:19:31 ---------- Yazıldı @ 23:06:17 ---------- Yarın 23:00'te oynamayı planlıyoruz.Bugün Sted arkadaşı bekledik gelmedi.Yarın da gelmezse yerine birini bulun oynayalım
Yok hala daha girmemiş ----------Eklendi @ 23:19:31 ---------- Yazıldı @ 23:06:17 ---------- Yarın 23:00'te oynamayı planlıyoruz.Bugün Sted arkadaşı bekledik gelmedi.Yarın da gelmezse yerine birini bulun oynayalım
minoo Üye Heey bizim grup nerdesiniz Bugün cuma oynasak mı sanki? Herkes bizi bekliyor yahu rahatsız oluyorum artık insanları beklettiğim için
Heey bizim grup nerdesiniz Bugün cuma oynasak mı sanki? Herkes bizi bekliyor yahu rahatsız oluyorum artık insanları beklettiğim için
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: Heey bizim grup nerdesiniz Bugün cuma oynasak mı sanki? Herkes bizi bekliyor yahu rahatsız oluyorum artık insanları beklettiğim için Genişletmek için tıkla ... evet beklıyoruz oynayın artık
minoo' Alıntı: Heey bizim grup nerdesiniz Bugün cuma oynasak mı sanki? Herkes bizi bekliyor yahu rahatsız oluyorum artık insanları beklettiğim için Genişletmek için tıkla ... evet beklıyoruz oynayın artık
greenmile Üye Konu Sahibi bi grup daha var onların durum daha vahim her gün giren adam oyunlar başlayınca konuya bile girmedi
greenmile Üye Konu Sahibi Tuba.Erva' Alıntı: bu bitsin ben baslatcam yenı yarısma ılk yarısmam olcak cok heycanlıyım Genişletmek için tıkla ... bu bitmez gibi ne yarışması?
Tuba.Erva' Alıntı: bu bitsin ben baslatcam yenı yarısma ılk yarısmam olcak cok heycanlıyım Genişletmek için tıkla ... bu bitmez gibi ne yarışması?
Tuba.Erva Üye greenmile' Alıntı: bu bitmez gibi ne yarışması? Genişletmek için tıkla ... dur dusunuyorum daha
Tuba.Erva Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Araba resmi ver, programla modifiye edelim Genişletmek için tıkla ... farklı bsey dusunuyorum olmadı aynı seylerden accam bende konu
- SerkeŞ -' Alıntı: Araba resmi ver, programla modifiye edelim Genişletmek için tıkla ... farklı bsey dusunuyorum olmadı aynı seylerden accam bende konu