Tuba.Erva Üye devran_34' Alıntı: ben okey oynamatı bilmiyomm Genişletmek için tıkla ... bılmıyomusun ne dersun
Tuba.Erva Üye - SerkeŞ -' Alıntı: aga turnuva bitti, devranın itirafları konusu oldu Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 19:16:17 ---------- Yazıldı @ 19:15:45 ---------- devran_34' Alıntı: onlar işin şakası rakip fazla yormasın diye diyom Genişletmek için tıkla ... devran turnuva öncesı senle bı el oynayalım kıllandım şimdi
- SerkeŞ -' Alıntı: aga turnuva bitti, devranın itirafları konusu oldu Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 19:16:17 ---------- Yazıldı @ 19:15:45 ---------- devran_34' Alıntı: onlar işin şakası rakip fazla yormasın diye diyom Genişletmek için tıkla ... devran turnuva öncesı senle bı el oynayalım kıllandım şimdi
SHS Üye Tuba.Erva' Alıntı: ----------Eklendi @ 19:16:17 ---------- Yazıldı @ 19:15:45 ---------- devran turnuva öncesı senle bı el oynayalım kıllandım şimdi Genişletmek için tıkla ... adresini verinde ben oynayım yerine, rezil olmayın tuba
Tuba.Erva' Alıntı: ----------Eklendi @ 19:16:17 ---------- Yazıldı @ 19:15:45 ---------- devran turnuva öncesı senle bı el oynayalım kıllandım şimdi Genişletmek için tıkla ... adresini verinde ben oynayım yerine, rezil olmayın tuba
Tuba.Erva Üye - SerkeŞ -' Alıntı: adresini verinde ben oynayım yerine, rezil olmayın tuba Genişletmek için tıkla ... bsey olmaz guvenıyorum ben ortagıma yensekte yenılsekte
- SerkeŞ -' Alıntı: adresini verinde ben oynayım yerine, rezil olmayın tuba Genişletmek için tıkla ... bsey olmaz guvenıyorum ben ortagıma yensekte yenılsekte
SHS Üye Tuba.Erva' Alıntı: bsey olmaz guvenıyorum ben ortagıma yensekte yenılsekte Genişletmek için tıkla ... ortağın okey atınca yere görürüm ben seni ----------Eklendi @ 18:22:00 ---------- Yazıldı @ 18:21:23 ---------- yada taş çekmeyi unutup eksik taşla bitmeye çalışırsa
Tuba.Erva' Alıntı: bsey olmaz guvenıyorum ben ortagıma yensekte yenılsekte Genişletmek için tıkla ... ortağın okey atınca yere görürüm ben seni ----------Eklendi @ 18:22:00 ---------- Yazıldı @ 18:21:23 ---------- yada taş çekmeyi unutup eksik taşla bitmeye çalışırsa
Tuba.Erva Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ortağın okey atınca yere görürüm ben seni ----------Eklendi @ 18:22:00 ---------- Yazıldı @ 18:21:23 ---------- yada taş çekmeyi unutup eksik taşla bitmeye çalışırsa Genişletmek için tıkla ... ben tamamlarım onun eksiğini benımkını de o tamamlar
- SerkeŞ -' Alıntı: ortağın okey atınca yere görürüm ben seni ----------Eklendi @ 18:22:00 ---------- Yazıldı @ 18:21:23 ---------- yada taş çekmeyi unutup eksik taşla bitmeye çalışırsa Genişletmek için tıkla ... ben tamamlarım onun eksiğini benımkını de o tamamlar
greenmile Üye Konu Sahibi - SerkeŞ -;4123879' Alıntı: neyse ya başarılar iki ekibede, akşam belli olur kim iyi (yada şanslı Genişletmek için tıkla ... Siz ne zaman oynayacaksiniz belirlediniz mi?
- SerkeŞ -;4123879' Alıntı: neyse ya başarılar iki ekibede, akşam belli olur kim iyi (yada şanslı Genişletmek için tıkla ... Siz ne zaman oynayacaksiniz belirlediniz mi?
Kurtuluş40 Emekli Yönetici greenmile' Alıntı: Siz ne zaman oynayacaksiniz belirlediniz mi? Genişletmek için tıkla ... biz nezaman oynuycaz? karsi tarafdan bir ses yok.
greenmile' Alıntı: Siz ne zaman oynayacaksiniz belirlediniz mi? Genişletmek için tıkla ... biz nezaman oynuycaz? karsi tarafdan bir ses yok.
greenmile Üye Konu Sahibi kurtulus40' Alıntı: biz nezaman oynuycaz? karsi tarafdan bir ses yok. Genişletmek için tıkla ... Bunu ben bilemem mi ki,arkadaşlar size geri dönüş yapacaktır muhtemelen
kurtulus40' Alıntı: biz nezaman oynuycaz? karsi tarafdan bir ses yok. Genişletmek için tıkla ... Bunu ben bilemem mi ki,arkadaşlar size geri dönüş yapacaktır muhtemelen
Tuba.Erva Üye devran_34' Alıntı: ortak hazırmısın Genişletmek için tıkla ... hazırım hatta baslayabılırız dıger arkadaslarda hazırlarsa
devran_34' Alıntı: ortak hazırmısın Genişletmek için tıkla ... hazırım hatta baslayabılırız dıger arkadaslarda hazırlarsa