Maxiler bi toplanın hele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Maxiler bi toplanın hele
Bişi sorucam. şimdi bi arkadaş facebookta sabahtan akşama kadar bi kızla konuşuyormuş ama okula gidince hiç birbirlerine bile bakmıyorlarmış. Anormal bi şekilde. Sizce bu kız bu oğlanı seviyomu ?

Arkadaş bana sordu bende bilmiyorum size sordum lütfen cevap verin yarın arkadaşa söylemem lazım

Oğuzhan

Üye
bu arkadaş sen olmayasın

Tepkiler: Revengeful

SHS

Üye
online iken seviyor
offline iken sevmiyor..
durum bu

arkadasın çekıngen galıba
sanala cok baglı yanyana gelınce rahat olamıyor

Revengeful

Emekli Yönetici
Sevmiyor seni !!!

Çok kötüyüm

Konu Sahibi
ARKADAŞ ne demek ?
Ciddiyim

Sevmiyor seni !!!

Çok kötüyüm

bi insan hıcmı ıyı bısey yapmaz..
Kotusun sen kotusun....
şaka şaka....

Kardes senın konuna gelınce.
O kız arkadas senın arkadası kullanıyor sankı facede msnde felan ıste zaman gecırmek ıcın takılıyor...sen bı durt arkadasını cesaretını toplasın. Tenha bı yerde beklesın. Sende gıt kızı getır yuzyuze konussunlar bı. Kız sevıyorsa yuzyuze konusurken anlasılır zaten

EroL

Emekli Yönetici
Canı sıkılınca oynuyodur. Kızlar oyun oynamayı çok severler.

Hasan

Üye
Senle uğraşıyo bence ben de yaptım bu çok zevkli bi şey

zaman öldürmece can sıkıntısı hesabı

ALpWaR24

Üye
ilk adımı senden bekler kız hiç bekleme sakın ben zamanında tam anlattıgın sekilde sanalda aramız harika dışarda yanına yaklaşamıyorum utançtan ve bi zaman sonra kız sen beni sevmiyosun ilgilenmiyosun vs diyip ayrıldı yani söyle arkadaşına gitsin konussun sanalda kaldıgı yerden devam etsin mesela (ya dün şunu dicektim unuttum vs ile muhabbet aç) baktın kız pas vermiyo salla gitsin ama ciddi anlamda umursamıyosa eger utandıgındansa zaten hissedersin zamanla açılır o bu şekilde fazla devam etmez ama

fullwar

Üye
Sanal arkadaşlıklar piksel, byte, jpeg, avi, gibi değerlerden oluşur ve ölçülmesi için çeşitli matematik işlemleri gerektirir fakat gerçek arkadaşlıkların ölçülmesi imkansızdır. Birimi ise sevgi denilen engin denizdir.

mrtcn307

Üye

gerçekten güzel bir cevap

beğencem ama mobile isyan ediyorum...

Haydar

Emekli Yönetici

Gerçekten güzel cevap

Joker.

Üye
Vayy aynı bizim dershane deki Kerim çocuk hava atıyo face mesajlarını gösteriyor filan bi bakıyom kız onu yüzüne bile bakmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...