Lina_TR Üye Adem' Alıntı: Abi hakikaten hatırlıyorum ya. Genişletmek için tıkla ... abi nese o kız bizim sitenin reklamı hiti görünce bu konuya özel reklam vermişler ama kalkmış
Adem' Alıntı: Abi hakikaten hatırlıyorum ya. Genişletmek için tıkla ... abi nese o kız bizim sitenin reklamı hiti görünce bu konuya özel reklam vermişler ama kalkmış
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Lina_TR' Alıntı: A ben dedim bugün olur. Genişletmek için tıkla ... sabahtan öğlene kadar hiç durmadam girersem rahat rahat olurum ama bazen çok zor durumlar oluyo pc yi açamyorum .. cuma ya olurum herhalde binbaşı
Lina_TR' Alıntı: A ben dedim bugün olur. Genişletmek için tıkla ... sabahtan öğlene kadar hiç durmadam girersem rahat rahat olurum ama bazen çok zor durumlar oluyo pc yi açamyorum .. cuma ya olurum herhalde binbaşı
darülmendep Üye Erzincan'lı kardeş sen Erzincan'ın neresindensin. Buluşabiliriz --------------- Ekleme --------------- Erzincan'lı sen nerdensin
Erzincan'lı kardeş sen Erzincan'ın neresindensin. Buluşabiliriz --------------- Ekleme --------------- Erzincan'lı sen nerdensin
Odysseus Üye Konu Sahibi bözek' Alıntı: yazıorum o kadar ama msj sayım 63 te kaldı Genişletmek için tıkla ... Mesaj sayınızı artırmak için sohbete katılıyorsanız konuyu Oyun Cafeye alalım.
bözek' Alıntı: yazıorum o kadar ama msj sayım 63 te kaldı Genişletmek için tıkla ... Mesaj sayınızı artırmak için sohbete katılıyorsanız konuyu Oyun Cafeye alalım.
Lina_TR Üye darülmendep' Alıntı: Erzincan'lı kardeş sen Erzincan'ın neresindensin. Buluşabiliriz --------------- Ekleme --------------- Erzincan'lı sen nerdensin Genişletmek için tıkla ... ben erzincan merkez sen hangi mahalle
darülmendep' Alıntı: Erzincan'lı kardeş sen Erzincan'ın neresindensin. Buluşabiliriz --------------- Ekleme --------------- Erzincan'lı sen nerdensin Genişletmek için tıkla ... ben erzincan merkez sen hangi mahalle