CryDaqqeR Üye Adem' Alıntı: C01AY Harfleri yanlış yazdıysam kendisinden özür dilerim Genişletmek için tıkla ... tebrikler büyük ödülü kazandınız
Adem' Alıntı: C01AY Harfleri yanlış yazdıysam kendisinden özür dilerim Genişletmek için tıkla ... tebrikler büyük ödülü kazandınız
arslansem Üye Adem' Alıntı: Aslında düne özeldi ama sohbet etmek güzel oluyor devam edebiliriz. Genişletmek için tıkla ... Benim fikrimdi bu.Bi sohbet odası açalım o an da sitede olan üyeler sohbet eder dedik.Dinleyen yok ki
Adem' Alıntı: Aslında düne özeldi ama sohbet etmek güzel oluyor devam edebiliriz. Genişletmek için tıkla ... Benim fikrimdi bu.Bi sohbet odası açalım o an da sitede olan üyeler sohbet eder dedik.Dinleyen yok ki
arslansem Üye Adem' Alıntı: MSN sohbet odamız var diye kabul edilmemiştir o Genişletmek için tıkla ... Bunun yerini tutar mı? Bak ne güzel oluyor sohbet.Mesaj sayısından kaygıları varsa buraya yazıldığında sayı artmasın mesela
Adem' Alıntı: MSN sohbet odamız var diye kabul edilmemiştir o Genişletmek için tıkla ... Bunun yerini tutar mı? Bak ne güzel oluyor sohbet.Mesaj sayısından kaygıları varsa buraya yazıldığında sayı artmasın mesela
Odysseus Üye Konu Sahibi Öyle düşünen olursa hiç düşünmeden konuyu gereksiz mesajlara alalım. Biliyorsunuz orada atılan mesajlar sayınızı yükseltmiyor. Buraya sohbet için gelin arkadaşlar. Mesaj sayınızı artırmak için değil
Öyle düşünen olursa hiç düşünmeden konuyu gereksiz mesajlara alalım. Biliyorsunuz orada atılan mesajlar sayınızı yükseltmiyor. Buraya sohbet için gelin arkadaşlar. Mesaj sayınızı artırmak için değil
arslansem Üye Lina_TR' Alıntı: Of sizin şu mesaj sayisı derdinden sohbet edemeyecezmi Genişletmek için tıkla ... Genel düşünce bu.Böyle bi ihtimal olabilir diye söyledim
Lina_TR' Alıntı: Of sizin şu mesaj sayisı derdinden sohbet edemeyecezmi Genişletmek için tıkla ... Genel düşünce bu.Böyle bi ihtimal olabilir diye söyledim
Odysseus Üye Konu Sahibi Neyse aramızda kötü niyetli arkadaşlarımızın olduğunu düşünmüyorum buradan devam Ama konu bu yöne saparsa taşırız
Neyse aramızda kötü niyetli arkadaşlarımızın olduğunu düşünmüyorum buradan devam Ama konu bu yöne saparsa taşırız