noss_bar
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
tamam işte yeni ürün kodun hayırlı olsun artık o kodtan devam edersin059H225 Nokia 701 (kod türkiyeye mi ait bilmiyorum cihazı 2. el aldım suitten tekrar güncelleme yaptım telde sadece ingilizce ve arapça seçeneği var bu arada sorunumuda dile getireyim teli nasıl türkçe yaparım) Edit: sorunu hallaettim korka korka phoneixten flash attım 059H048 üretim kodu oldu tekrar
Biraz uzayacak gerçekten ben 1 hafta dedim ama 2. nesil cihazlara aldandım onların sürümleri az 5 tane ama ilk nesilleri yapmaya başlayınca 11 adet sürüme çıkınca işe değişti inan ancak n8 bitti hata n8 in ilk sürümü daha ekleyemedim daha hiç yapılmamış c7 ve c601 var sanırım n8 bitirip c7 ve c6 sız paylaşacağım geri kalanları en kısa zamanda tamamlayıp güncelleme yapacağım 6 telefon dan 4 ünün seslerini kesmiş olacağım fazla büyük boyutlu birşey değil program 5 mb civarıusta ne zamna hazr olacak seni bklyrum flash atcm ??
pm attım istersen bir akşam teamviewerden görsel olarak anlatabiilirim hatta benim proje dosyalarımı lumia modellere uyarlayabilirsin en azından tasarım ve düzen için zaman harcamazsın kopyala yapıştır bitti ama uzun bir işBu uygulamayı nasıl yaptınız ve aynısını ben lumia için yapmak istiyorum anlatır mısınız?
teşekkür ederimElbette vardır üstat,benim kullandigim fw modifiye olduğundan bakamadim, orjinali siteden buldum.diğer arkadaşlarin bakması için verdiydim
düzenleme yapılmıştır n8 in renginden belli oluyor ürün koduAbi ben Evols cfw kullanıyorum ürün koduna baktım yazmıyor o kısım yok
| Euro2 White Turkey 0599821 |
| Euro2 Pink Turkey 059G168 |
| Euro2 Orange Turkey 0599914 |
| Euro2 Grey Turkey 0599843 |
| Euro2 Darkgrey Turkey 0599764 |
| Euro2 Blue Turkey 0599895 |
teşekkür ederimE6 : 059G0V8
Başarılar
pm attım istersen bir akşam teamviewerden görsel olarak anlatabiilirim hatta benim proje dosyalarımı lumia modellere uyarlayabilirsin en azından tasarım ve düzen için zaman harcamazsın kopyala yapıştır bitti ama uzun bir iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?