MaxiFW Çok yakında ... Acil-Nokia 1. - 2. Nesil Sahipleri kullandıkları telefonun ürün kodunu versin

hallil60

Üye
patron ben bu mesajda bi yanıltmamı farketim bilmiyom ama hayırlısı hadi kolay gele bklyruz

- - - Eklendi - - -

patron ben bu mesajda bi yanıltmamı farketim bilmiyom ama hayırlısı hadi kolay gele bklyruz

burada bir çok telefonun kodu var.

c7

059B534 RM-675 euro2 turkey charcoal black
059B5G8 RM-675 euro2 turkey frost metal
059B5P6 RM-675 euro2 turkey mahogany brown

man20

Üye
N8 dark grey- 059D576

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

burada bir çok telefonun kodu var.

c7

059B534 RM-675 euro2 turkey charcoal black
059B5G8 RM-675 euro2 turkey frost metal
059B5P6 RM-675 euro2 turkey mahogany brown

amacım tüm ürün kodlarını eklemek değil tüm ürün kodları zaten bende var amacım türkiye olanları belirlemek bu program sadece türkiye ye özel olacak tr satışlı cihazları kapsamak

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
söylenen tüm ürün kodları zaten var olurda eksik kalmasın ilerledikçe geriye dönük düzenleme zorlaşıyor o yüzden bittikten sonra herhangi bir güncelleme gelmeyecektir

059H225 Nokia 701 (kod türkiyeye mi ait bilmiyorum cihazı 2. el aldım suitten tekrar güncelleme yaptım telde sadece ingilizce ve arapça seçeneği var bu arada sorunumuda dile getireyim teli nasıl türkçe yaparım ) Edit: sorunu hallaettim korka korka phoneixten flash attım 059H048 üretim kodu oldu tekrar

Tepkiler: noss_bar

hallil60

Üye
usta ne zamna hazr olacak seni bklyrum flash atcm ??

Bu uygulamayı nasıl yaptınız ve aynısını ben lumia için yapmak istiyorum anlatır mısınız?

amacım tüm ürün kodlarını eklemek değil tüm ürün kodları zaten bende var amacım türkiye olanları belirlemek bu program sadece türkiye ye özel olacak tr satışlı cihazları kapsamak

Elbette vardır üstat,benim kullandigim fw modifiye olduğundan bakamadim, orjinali siteden buldum.diğer arkadaşlarin bakması için verdiydim

E6 : 059G0V8

Başarılar

tupyupp

Üye
Abi ben Evols cfw kullanıyorum ürün koduna baktım yazmıyor o kısım yok